![]() |
Battle x Challenge's || Seby's taxi (Renault Megane)
6 Attachment(s)
Votul se va face dupa urmatoarele criterii:
-calitate -gradul de dificultate -look ( aici fiecare cu gusturile lui ) Va rog sa va argumentatzi votul!!! Seby care iti place cel mai mult? |
am voie sa votez?dak da votez wrc sau caius pt ca ... sunt cele mai realiste shi cele mai tari
|
votul meu se duce la caius pt ca are imbinarea bine facuta,culoare imi place mult,jentile se potrivesc (sabotii la culoare ),stopuri,sticker
|
vot catre caius sau santos :D ma decid mai incolo :D
|
Din motive de \"corectitudine\" participantii sunt rugatzi sa nu voteze!!!!
Va Multumesc |
blowwind ... nu ai precizat shi il votasem deja pe wrc !
|
Re:
Quote:
|
nu tng...dar daca ma ambitionez pot sa le cer screenshots.....si daca a votat aflu imediat si il descalific...adik nu yo personal...arbitri il descalifica :) pt ca nu este corect... :)
|
hy
caius nota 10 ,santos daca nu scoteai usa din spate aveai de la mine10+ dar asa nu pot face taxi :D nu stiu de unde ai scos nuantza aia da e belea
multzumesc mult baietzi,va las o pauza si peurma va dau alt unghi |
am votat caius mi se pare cea mai frumoasa...
acum nush parca si santos vine din spate... oricum suntetzi buni si avetzi talent! :shock: :D |
am votat caius , omu e zeu in ale VT`ului
|
:bunch:
|
caius rulzzz
|
caius are 2 ani de zile (daca nu ma insel) de cand lucreaza asa ceva
noi ... cateva luni ... ;) |
nu stiu exact cat am, dar am multe masini facute... defapt aveam ca mi sa futut hdd'ul :twisted:
treaba e ca eu nu prea mai am timp sa fac masini... la inceput eram nebun.. faceam masini non stop ca voi, dar acuma mai rar |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning