![]() |
amestec aer benzina
cine stie cum realizez amestecul benzina aer intr un carburator de vw golf 2 pt performanta marita *nu mai conteaza consumul*
carburatorul are doua surubele care regleaza debitul de aer si benzina dar am inteles ...adica stiu ca atat prea multa benzina cat si prea mult aer nu aduc un rezultat bun . se aude reglajul optim pe sunetul motorului?*repet ca nu doresc reglajul economic de fabrica *:?: |
Re: amestec aer benzina
Quote:
Pt a introduce (a dopa motorul) va trebui sa folosesti alte galerii(sau sa le upgradezi pe cele existente ,atat cat se poate ) sa folosesti doua sau patru carburatoare,traseu de evacuare cu diametru cat mai mare , poate o turbina si nu in ultimul rand poti usura si masina !! Informeaza-te ,chiar pe acest forum se afla multe realizari concrete in acest sens ! |
Cred ca cel mai usor e sa schimbi carburatorul,cu unul mai bun/performant capabil de mai multe,decat cel de fabrica.
|
Schimba carburatorul cu unul mai mare in diametru. Debitul de benzina pe care i-l dai din surub nu te ajuta daca n-ai si aer in care sa arda, deci castigul de putere e minor
~Nautilus |
sau incearca sa pui alt motor... :))) castigi vizibil mai multa putere...
|
nu cred ca vei avea performanta daora daca maresti debitul de benzina.....akuma incearca....
|
de unde pot sa iau si eu un carburator mai mare .sau sport ..pt mai multi calutzi.. ..vreau sa il pun pe un passat de 1.6 din 82'.. ezista vreun site sau ceva? multumesc anticipat!
|
Vezi aici: http://www.dellorto.co.uk/
Inainte de asta trebuie sa schimbi si axa cu came;mai mult carburant,cere mai mult aer si asta poti doza prin timpii de admisie-evacuare. Amanunte gasesti aici |
am pe golf un carburator cu doua camere...cred ca ii originalul si nu ii gasesc reglajele optime pt amestecul aer benzina ca sa imi functioneze masina cat se poate de bine si cu un consum normal......P.S. am motorul in rodj si cred ca nu ii foarte bine sa functioneze ca si acum....adica neuniform
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning