![]() |
prin ce cluburi mergeti
noroc. nu stiu daca o sa aiba vreun succes subiectul asta, dar sa vedem pe unde le place baietilor ce vin la ilegale sa umble prin timpul liber.
Eu unu sunt inebunit dupa OFFICE, KRISTAL, QUANDO, DUMARS, in general in cluburile unde se pune mai multa muzica house. |
..eu ma duc mai mult in MAXX...pe uram vine DUMARS...si am zis k trebuie sa incerc si KRISTAL ..care am auzit k e super tare...da nu prea imi permite bugetul ..:peace:..cu toate k e cel mai aproape de mine..:) la vreo 20 minute !
|
sa stii ca nu e asa de scump cum crezi. decat intrarea e ceva. in rest sunt preturi de discoteca.
|
..depinde de ce Dj vine..stiu k preturile sunt de disco inauntru ..mai mult sau mai putin..:peace:
|
in general vineri sambata e marfa rau in kristal. intrarea bate intre 200.000. dupa ora 1 e 100.000.
|
..da dupa ora 1 ce rost mai are..:)
|
200 000 lei intrarea la o discoteca in Ro mi se pare jaf la drumul mare avand in vedere veniturile romanilor, mai ales clientrela tipica din cluburi, adica tinerii!
|
200.000 nu-i nimica poate urca pana la 500.000 in unele seri. cand vine nu stiu ce dj de care nu auzit nimeni.
|
eu voi frecventa mai mult maxx.. :lol: :lol: cand voi fi la bucuresti..acuma vine intrebarea mea.. :lol: cat de select ii club maxx??
|
Quote:
Am fost la Dumars unde mi-a placut si intrarea foarte acceptabila (50 000) si la Maxx unde a fost asa si asa, in rest am fost mai mult pe la mare la disco! |
mey mie imi place in maxx tocmai pt ca am ajuns sa cunosc multa lumea pe acolo, kristal este frumos dar 5 mil o masa daca te duci doar 2 perechi e destul de mult, Life este frumos iarasi.... Quando nu mai e ce-a fost.... Dumars sucks...
|
pimp_lex ai perfecta dreptate nu e corect...cand te gandesti ca majoritatea sunt studenti la stat, fara bani multi si care se chinuie sa traiasca dintr-o bursa de 1.600.000 pe luna (adica vreo 50$) asa ca e jaf la drumu mare...
in cuando kristal office nu-mi permit sa intru. nu are rost sa ma gandesc la asemenea localuri cu 500.000 in buzunar. catalinrs4: in maxx e ok toata faza e sa stai la o masa si nu in picioare.....sa vii tu aici si te ducem noi peste tot. iti alegi ..... :wink: |
catalin cand vii prin bucuresti te ducem noi prin toate cluburile dar ne promiti ne faci o tura cu rs4 :D
|
Mda..si mie imi place Maxx ..dar pacat ca nu ma lasa sa intru ca ma imbrac prea larg... :( ! In fine.. eu ma duc mai mult in cluburi unde baga rap la greu.. :twisted: Adica..Twice, Blue,Expirat, Hell ( Cateodata) ..si mai sunt si altele .. :P
P.S. : Cataline ..te plimb eu peste tot unde baga rap daca vrei..! :wink: Peace ! |
:lol: :lol: :lol:poi fire te inbraci si tu ..ca toti oameni.. :lol: :lol: numai ca nd mergi in maxx eu numai acolo merg :lol: :lol: 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning