![]() |
PAS BMW in 2009
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...32b08150a8.jpg
PAS BMW in 2009 BMW lucreaza la un alt model, denumit PAS (Progressive Activity Sedan), pe care constructorul bavarez il considera o creatie noua printre multitudinea de SUV-uri, SAV-uri, MPV-uri si APV-uri. Desi prototipul PAS e foarte camuflat, se pot observa detalii de design asemanatoare modelului X6, lansat luna trecuta la Salonul de la Detroit. Noul PAS se bazeaza pe platforma Seriei 5, si ar putea fi lansat anul viitor. Propulsia vine de la un motor de 3.0L, care dezvolta 272 CP, existand si o posibila varianta de motorizare V8 de 420 CP. |
Re: PAS BMW in 2009
astia incep sa si faca un obiciei... prost !!! au scos X6 e frumos.. da asta kiar nu mi place :|.... pacat
|
Chiar foarte urat , cel mai urat BMW pe care l-am vazut eu vreodata! Ma uit la el si vad ultimul tip de mondeo. Sper ca nu au de gand sa scoata asa ceva pe piata.
|
s-a dus naibii clasicul bmw..cred ca au schimbat designerul..
|
E o duba BMW!
|
masina arata bine ( nu insa pentru un bmw) ... bmw-ul isi pierde din identitate si asta nu e de bine
|
eu cred ca designeri sunt in ''criza de afirmare'' ............nu imi place deloc, deja nu mai stiu ce sa inventeze
|
ce masina nasoala...arata ca un hatchback mai mare
|
au incercat sa faca un suv coupe. dar un suv e suv si coupe e coupe.....
|
mama.. dupa X6 se pare ca BMW pregateste inca o gorila :lol:
|
daca X6 face parte dintr-o clasa nou lansata de BMW si e o masina reusita .....asta e chiar dubioasa...chiar nu prea seamana a BMW,oricum sper sa nu scoata pe piata asha ceva.......
|
mie chiar imi place....pare a fi foarte fluida si eleganta...e pe segment de lux, nu de sport...
|
urat....:| chiar nu imi place....X6 e ceva mai reusit vorba voastra dar asta...e chiar fara rost facut..vorba lui billy parca e mondeo asta nou...nush chiar urat..
|
[QUOTE=Billy c25xe;1328737]Chiar foarte urat , cel mai urat BMW pe care l-am vazut eu vreodata! Ma uit la el si vad ultimul tip de mondeo. Sper ca nu au de gand sa scoata asa ceva pe piata.[/Q
ai dreptate parca i mondeo ... cam nasol bmw-ul |
x6 urat...asta e si mai si..pacat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning