![]() |
Machetele mele - ktalyn
5 Attachment(s)
Salut tuturor...ma primiti si pe mine in micul club al pasionatilor de machete?iata si cate ceva din colectia mea! scuze de calitatea pozelor dar sunt facute cu un tel! dar promit ca , cum pun mana pe un fotot digital o sa fac sa arate mai bine!Colectia mea cuprinde machete din gama:Burago(1:43), Realtoy(1:58 ), Kinsmart(1:36) , Maisto(1:58,1:43,1:40), HotWheels(1:58 ), Matchbox(1:96,1:58,1:55), Majorette(1:69,1:63,1:60,1:59) ..:peace:
|
Re: Machetele mele - ktalyn
Quote:
|
multumesc pt apreciere Razvan..!
|
5 Attachment(s)
Prezentari a 2 machete pe ziua de astazi:
1.Model: Lamburghini Murcielago Scale: 1:40 Producator: Maisto 2.Model: Dodge Magnum R/T Scale: 1:43 Producator: Maisto |
6 Attachment(s)
inca una pe ziua de astazi:
Model:Maserati Trofeo Scale: 1:24 Producator: Maisto |
Eh ..unu ca asta as vrea si eu :| ...peste catva timp am sa revin si eu cu machete noi :D
|
ai o super colectie .....bv
|
mutumesc frumos tuturor pt aprecieri...:)
|
12 Attachment(s)
another 2 for today...:
1.Model: Lexus SC430 Scale: 1:36 Producator: KINSMART 2.Model: Lexus IS300 Scale: 1:36 Producator: KINSMART |
imi pare rau pt abesnta pe sectiune, maine promit ca revin cu poze...
|
7 Attachment(s)
2 cabriolete:
1.marca: Dodge Viper Scara: 1/43 Producator: Burago 2.Marca: BMW M Roadster Scara: 1/43 Producator: Burago Imi pare rau de claritate pozelor! au fost facute in graba cu telefonul! |
frumoase machetele,mai ales maserati-ul:X,bafta in continoare:D
|
Frumoasa colectia de Hot Wheels-uri:D!
Bafta la colectionat in continuare!! |
Multumesc tuturor, insa la achizitionarea de machete am luat o mica pauza, urmeaza sa achizitionez ceva la scara 1:1 deci fondurile is destinate pt altceva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning