![]() |
Lamborghini Murcielago
Azi era sa fac accident.. de ce?
Pentru ca a trecut un Lamborghini Murcielago roadster portocaliu nou nout pe langa mine. (zona parcul Tineretului) Bestiala masina! Nush daq mai e vreuna in Buc (Gallardo stiu k sunt o gramada :)) |
nu e cumva cel a lui Garcea??park el are aja ceva :roll:
|
1 Attachment(s)
garcea are gallardo, asta era murcielago.
Arata fix ca asta din poza |
si cam ce avarii aveai daca te busea :oops: ii cereai despagubiri la greu si ii luai si acel lamborghini !!!!
|
aaa, nu, era sa fac accident pt k ma uitam dupa masina si nu mai eram atent la condus :)
Prea frumoasa masina aia |
sa-ti dea Dumnezeu una :wink: :wink: :wink:
|
si trebuia sa deschizi un topic ca sa ne zici ca erai pe punctul de a face un accident din cauza unui Lamborghini ?? :roll: :roll:
oricum frumoasa masina :) |
este frumoasa intradevar se vede stilul italian...
si eu am vaz cred aceashi mashina ca si tine cataNOS una portocalie la romana si am ramas :shock: ptr ca nu mi se intampla des sa vad o asemenea super-mashina ptr ca asta si este un adevarat supercar... se auzea motorul la ea era cred in treapta 1 si era destul de turata se auzea vuietul nervos a motorului... nu am apucat sa ma uit la numar dar in orice caz am vazut-o...nu cred ca sunt numai eu si cataNOS care am vazut-o vezi cataNOS ca data viitoare sa nu faci accident ca eu in catzi stalpi si peste cata lume era sa dau cand vedeam cate o mashina frumoasa... :lol: :wink: |
Re:
Quote:
|
dar daca incadrai toata povestea asta la \"Masini tari vazute la noi !!!\" ce avea ?? cred ca acolo trebuia sa incadrezi \"stirea\".... P.S. mai e unu portocaliu Roadster :) sau cum yo zice....!!!ma rog...hai ca iese cu scantei daca o tinem in ritmul asta si n`are sens!!!
|
Re: Lamborghini Murcielago
Quote:
|
4 Attachment(s)
nu e ala de la cursa de Vip-uri este ala din fata Jollie Ville uite-l aicea
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=7697&start=0 |
e mortala cine stii cat are in bord un asemenea bolid
|
Re:
Quote:
|