Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Dacia Nova GTT vs M5 UEX (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/6524-dacia-nova-gtt-vs-m5-uex.html)

Lucian 07-07-05 13:23

Dacia Nova GTT vs M5 UEX

Provocare valabila la Craiova si doar la Craiova ! Sa vad daca UEX ma refuza ? Am auzit ca-i trage bine M5-ul ... vrea sa vad cum trage langa a mea !

radu_lkv 07-07-05 15:37

Re: Dacia Nova GTT vs M5 UEX

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Provocare valabila la Craiova si doar la Craiova ! Sa vad daca UEX ma refuza ? Am auzit ca-i trage bine M5-ul ... vrea sa vad cum trage langa a mea !

daca te dai cu M5, nu te dai si cu mine? opel calibra 2WD 2.0l turbo

Lucian 07-07-05 15:39

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

De amorul artei ma dau si cu Andrei Tentean . Clar ma dau si cu tine si stiu ca ai prima (mare) sansa .

Aki 07-07-05 15:40

Quote:

Hai ca am auzit-o si pe asta :lol:
Bafta...ca ai nevoie de multa :mrgreen:

Lucian 07-07-05 15:43

Quote:

Originally Posted by \"Aki\"
Quote:

Hai ca am auzit-o si pe asta :lol:
Bafta...ca ai nevoie de multa :mrgreen:

Poate va avea vlad \"placerea\" de a accelera din buton .

radu_lkv 07-07-05 15:57

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

De amorul artei ma dau si cu Andrei Tentean . Clar ma dau si cu tine si stiu ca ai prima (mare) sansa .

un om pe gustul meu :twisted:

Al3xius 07-07-05 16:16

Radule daca te dai la libere cu Lucian poate ma iei si pe mine`n dreapta :P

Lucian 07-07-05 16:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"

Ca sa am si eu o sansa ar trebui sa mai ia macar 2 prieteni in afara de tine .

radu_lkv 07-07-05 16:24

am rupt 2 cutii de viteza in 2 zile, asa ca orice se poate intampla in timpul cursei, + ca nu stiu nimic de ceea ce poate dacia ta. masinile au toane. :wink: . si eu ma dau de atatia ani tot din pasiune si de cate ori am ocazia asa ca nu conteaza cine castiga, cursa sa fie!

Al3xius 07-07-05 17:08

daca toata lumea ar gandi ca voi 2, ce bine ar fi.... :roll:

shadowro 07-07-05 21:23

Re:

Quote:

Quote:

parerea mea este ca nici cu masina umpluta la greutate maxim tot nu ai sanse :lol: :lol: :lol:
oricum succes

HolySoul 08-07-05 01:24

Lucian hai ca ma dau eu cu tine ca vad ca de acu te arunci la M5-uri cu dacia :D

Lucian 08-07-05 08:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
Quote:

Quote:

parerea mea este ca nici cu masina umpluta la greutate maxim tot nu ai sanse :lol: :lol: :lol:
oricum succes

Si pe ce te bazezi cand spui asta ? Ai calculat raportul cal/kg la el si la mine ? Tu cu ce masina ai putea sa ma provoci ?

Lucian 08-07-05 08:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
Lucian hai ca ma dau eu cu tine ca vad ca de acu te arunci la M5-uri cu dacia :D

O iau pe prietena mea in masina . Ok ? Sau ai schimbat motorul ?

Lucian 08-07-05 08:34

Si ca sa le fie clar tuturor care nu au priceput ca exista si un substrat. Am deschis acest topic din dorinta de a-l convinge pe prietenul meu Vlad sa vina la Craiova. Nu exista upgrade pe care l-as putea face ca sa am o sansa cu UEX . Sunt constient de asta. Oricum ... mai mult de 200m nu o sa-mi dea , zic eu . Sau poate imi dau avans ... de 200 m si atunci poate am o sansa. Conteaza sa participi , nu s acastigi. Dupa cum vedeti Vlad nu a postat nimic aici. El stie ca nu am nesimtirea de a vorbi serios (dacia vs. m5) . Raman valabile restul posturilor mele de aici. Si e valabil si cu Vlad (poate totusi vine si el la Craiova) .

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning