![]() |
Faruri si stopuri clare!
2 Attachment(s)
Am facut poll sa vedem ce culori preferati!!propun sa fie si sticky!Trecem cu lista doritorilor aici care pana cand le aduce sa se updateze.Strangem banii de la toti si le luam toti odata.De acord?
Uitati lista pana in prezent: 1. Webcathos 2. RD-Woo 3. Geo 4. Korb 5.Bgd_nne 6.B-64-KTL 7.costas 8. Dacia-wrc 9. energy52ro |
Re: Faruri si stopuri clare!
Deci pana la urma se pot aduce in tara?
|
Poze mai mari nu sunt ?
|
negru tati :D arata mult mai bine. Web, eu incep sa strang bani de acum... cand ajung in vama iti trimit banii si gata :) sau cum crezi tu ca e mai bine... dar nu in avans, ca sa nu avem surprize.
si stopuri nu aduce? ca, daca ar fi la un pret bun, m-as baga si la un set cum iti plac si tie ;) alea cu 2 cercuri rosii, ultimile de pe site. bine... e doar un mofet, farurile sunt necesitate. |
stopurile alea cu 2 cercuri is deja in tara deci se gasesc
no hai cu farurile |
Quote:
|
aaaaa
:D faza e ca numi permit sa iau si una si ata faruri trebe si ii musai stopurile mai hasteapta |
Pai a zis ca aduce si stopuri cam la 300 ron setul!Din acelea cu 2 cercuri rosii pe negru!!!Oricum precum am mai zis o sa mai dureze cam pana in martie-aprilie!!!Deh,drumul lung de la China pana aici...
Update list: 1. Webcathos 2. RD-Woo 3. Geo 4. Korb 5.Bgd_nne 6.B-64-KTL 7.costas 8. Dacia-wrc 9. energy52ro 10.dun_3g |
stopurile is moft momentan
farurile necesitate |
ce naiba prieteni.......:help: mai conteaza de care sunt, negre sau cristal :blahblah: mie unu mi-e egal ,numai sa le avem............. pana in momentul acesta eu nu am vazut o masina cu asemenea faruri la noi in tara........ voi????????? cu cat mai curand cu atat mai bine, si apropo modelul cristal cade bine pe orice fie el model sport fie clasic, indiferent de culoare..........
|
Conteaza! daca avem de ales... de ce nu? eu le prefer pe astea negre...
|
geo...o parere asa...la u pe gri da bine ...alea pe argintiu...akm e treaba ta cum vrei sa le ai...o sa ai aspect asa in "ceatza" de pasat
|
io am caruta alba si pika mult mai bine alea negre :D
|
pe masini inchise la culoare da bine deschis pe cele albe(cum ii a mea) da bine negrul
|
Intrebare: sunt sau nu cu reglaj din buton???? sau se poate adapta cel care il avem deja de pe farurile existente...??
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning