![]() |
Mazda 323 turbo 4x4
6 Attachment(s)
salut! eu am o mazda 323 4x4 turbo de 1,6. masina am pregatit-o de vtm.
|
Re: mazda 323 turbo 4x4
Interesanta masina..cat mai multe victoriiin vtm cu ea
|
merci.sper sa reusesc.
|
interesanta masina,te ai dat anu trecut???
|
nu am reusit anul trecut.plus ca nu imi dadeau voie cu ea la debutanti ca era 4x4. o prostie .incerc anul asta.
|
De unde ai pus mana pe o asa bijuterie?E la mare cautare si pe continentul American.
:-) |
am luat-o din romania. e intr-adevar o bomba . urmeaza sa o pregatesc acum pt alergat si incerc sa aduc piese din america ca ma gasit la preturi f bune.
|
Quote:
|
nu iti da voie cu tractiune 4x4 la debutanti,dac vrei am un clio wiliams preparat de vtm ptt inceput e chiar ok - 174 de cai / rollbar / cutie scurta / autoblocant etc
|
Re: Mazda 323 turbo 4x4
nu iti dadea voie la debutanti cu ea. acum ia voie cu acordul celui de la scoala de pilotaj. si sincer nu se poate compara masina cu un clio pt ca nu are nici o treaba. e altceva si la debutanti iti sparge clio si mai ales pe ud.
|
cat vrei pe el ? am un prieten care s-ar putea sa fie interesat? da-mi mai multe detalii te rog
|
Quote:
|
Quote:
|
daca te intereseaza clio intra pe [email protected] pe messanger ca mail-ul i bulit si nu primesc sau la tel 0723/485.989 [ ionut ] si vb acolo [ masina a luat locul 3 la ultima etapa ] :shock:
|
si vis-a-vis de remarca stiu f bine ca nu se compara niciodata fwd sau rwd cu 4wd [awd ] dar poti sa mergi '' intepat '' cu toate 3 tipurile de tractiune important este sa ti adaptezi stilul materialului de concurs [ sau masina de fam.] pe care dispui :idea: eu sunt adeptul forever al 4wd dar sa sti ca la un fwd face mult un autoblocant si o cutie scurta / rigiditatea caroseriei [ amort reg si caroseria intarita prin roll bar si sudura din 5 in 5 cm etc ] face mult in ergonomia stabilitati ;);)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning