![]() |
Ajutor!!
Cer ajutorul iubitorilor de BMW-uri! (si nu numai!). Cine imi spune de la cine pot cumpara un E12 (seria 5 rechin),ii dau 5 litri de palinca!! Cu conditia ca masina sa aiba ITP-ul valabil sa-l pot transcrie cat mai repede,si sa fie in Satu Mare!
|
Re: Ajutor!!
Nu prea este seria 5 (rechin)in satu mare si nici in tara nu prea este de vinzare cu itp.valabil eventual pentru piese.:D
|
mai eu am vazut un rechin langa spitalu vechi unde ii parcu...da nu stiu ce serie ii...
|
Quote:
|
PE luCIAN bLAGA CUM MERI CATRE VILA RANIA PE PARTEA DREAPTA INTRO CURTE STA UN BMW ALB CU NUMERE NOI ESTE DE VANZARE,,DAR NU STIU IN CE STARE ESTE
|
pe drumul petea, dupa cartierul ala depravat este o firma, si acolo in curtea firmei sta unul alb, cum mergi este pe partea stinga
demult, am avut 2 bmw-uri e12, au fost primele mele masini. daca iti gasesti unul am pastrat un eleron de cauciuc original ''zender'' mai mult deflector decit eleron, oricum este ti-l fac cadou.;) |
Quote:
Toyoman,am vazut E12-le,e cel pe care-l cautam,dar nu-l vinde proprietarul...si multumesc de eleron,as fi cel mai fericit sa am pe ce pune!! ;) |
in Baia Mare in spate la dacia seervice este unul de vinzare, dar are numere vechi.
am notat numarul: 0743.410.402 saptamina viitoare mai am drum pe acolo si fac o poza eventual. bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning