![]() |
Tomcar, blindata de ocazie
6 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...095995e87f.jpg
Tomcar, blindata de ocazie Daca planuiesti o excursie in Pakistan sau Iraq, masinuta asta te-ar scuti de multe neplaceri. Si Papa si-ar dori una, si speram s-o obtina in curand. Papamobilul nu mai e ce era odata, dar parca i-ar sta mai bine in asta, mai ales acum, cu atatia militanti nebuni in libertate. Credem ca e o masina pentru cei cu multi dusmani, dar ar fi buna si asa, ca vehicul de serviciu. Are un motor de 1197 cc, Subaru cu trei cilindri si te poate scoate dintr-o multime inarmata cat ai clipi. Oferta Tomcar pentru firmele de securitate si guvern se poate largi si la persoanele fizice. Chiar daca e micut, diavolul blindat poate cara 200 kg de armament, destul cat sa duci un minirazboi pe locul de parcare. Lasand gluma pe altadata, recunoastem ca inca militam pentru pace, dar cui i-ar strica o masina de golf blindata? Imagineaza-te in bataia gloantelor, plimbandu-te calm cu masinuta asta, si gloantele ricosand suav din parbriz. Ar putea sa fie mai ceva ca un film de actiune cu Steven Seagal... |
Re: Tomcar, blindata de ocazie
asta ii buna de mers in irak :)
|
bn zis kata
|
perfecta pentru iraq si pakistan...draguta (in felul ei) :-P
|
este o masina pentru bucuresti ...:)) la ce gropi sunt..:) si e si micut adica exact de oras...orcum interesanta masina...
|
arata super tare
sa te tot feresti de gloante si rachete prin razboi |
Nu stiu cat de "blindata" e masinuta asta, dar sigur nu sta nici in fata unei mitraliere, daramite a unei rachete
|
masinutza de pescuit
sau de golf:))=)):)) |
masina de............iraq in rest..........
|
Quote:
|
Frumoasa masinuta...este buna de mers la piata(acolo pe portbagajul din spate ar incapea vreo 2 saci de cartofi si unul de varza):lol:hai ca am glumit,sper sa nu va suparati...Chiar imi place masinuta;););)
|
e buna si pentru bucuresti,sa-l alergi pe videanu prin gropi
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning