![]() |
DoomsDay ! SFARSITUL LUMII !!
frecand duda pe net ...ma uitam pe utube ...am gasit ceva interesant...doomsday
https://www.youtube.com/watch?v=ecTE6lXI-m0&NR=1 <<== uitativa eu cred k merita ... eu nu prea cred asta da vreau sa vad ce pareri aveti si voi :P |
Re: DoomsDay ! SFARSITUL LUMII !!
Toate afirmatiile de genul acesta mi se par doar niste aberatii pentru a tine in picioare mass media-ul si pentru a baga frica-n oameni. :???:
Au mai fost (care s-au dovedit a fi false) si vor mai fi (sunt convins) preconizari gen 'sfarsitul lumii'. :rolleyes2 |
si mie mi se pare .... adica de unde se stie k vine apocalypsa ........ mai de mutl vazusem ceva de genu k si cum isus s`ar intoarce pe pamant si ar face dezastru .... aberatii totale. ... dak mai aveti materiale cu chestii dastea puneti`le aici :P
|
mda,nush cat de fals e , am tot vazut 2012 ... 2012 ...
se spune ca intram in a 4-a dimensiune,acum fiind in a 3-a, in 2012 se spune ca se va intampla ceva ce nu poate fii inteles.. de mintea umana ceva gen .. in 1980 24 de ore erau 24 de ore in 1998 24 de ore erau 16 ore ... si se cam leaga , ca toata lumea are o problema in ziua de azi,timpul .. se spune ca in 2012 24 de ore or sa fie 0. e greu de crezut,inteles, si etc.. va recomand http://www.paranormal.ro/nouadimensiune.htm |
eu nu inteleg kre e faza cu dimensiunea ..dak poti sa imi explici ....
|
din ce am inteles eu 24 de ore la noi vin cam 16 ore normale acuma iar in 2012 24 de ore la noi o sa vina 0 ore originale..adica o sa mearga timpu prea repede? am inteles bine?
|
deci acum in prezent ziua nu ma i are 24 de ore , are 16, iar in 2012 o sa ne moara :censored: (cucu) si o sa visam la vise spulberate :)
|
ceva de genu cred...din film nu am inteles...de pe site`ul pus de Santos am citit asta....acuma nu se stie...asa ziceau si de 2000 si de 2009....nimeni nu va sti cand si ce...plus ca eu nu cred in clarvazatoare:)
|
hmm... eu care credeam ca doar este o impresie trecerea timpului
interesant http://www.endoftime2012.com/ au mai fost si alte profetii, cu sfarsitul, dar am supravietuit. mai asteptam |
Acum cateva zile am citit chestia cu noua dimensiune care apoi am dat-o si la alta lume, ex:santos...
Acel text vrea sa zica, ca timpul se strange iar noi facem lucrurile "tampite" mai repede decat normalul. Inainte se auzea mai rar de omoruri, vilouri, razboaie, revolutii..acum parca au inebunit toti..razboi colo, revolutie colo, ala o face bucati pe aia ..ceva de gen. Se spune ca in perioada asta 1997-2012 lumea deja se schimba ( opriti-va un pic si ganditi ), apoi in 2012 toate chestiile astea o sa ajunga la un sfarsit, va intra in joc a 4-a dimensiune, si asta inseamna ca omul isi regaseste puteriile pierdute cu timpul, de exemplu au fost gasite cladiri in Bolivia fara nici o usa, pasaje sub-pamant, ferestre, nimic de gen, dar in schimb aveau intrari prin acoperis, asta te face sa gandesti ca omul putea zbura, ceea ce nu mi se pare deloc ciudat. In concluzie ar fii un re-start al lumii in care omul are suprematia asupra puterilor lui din plin..dar fara explozii, meteorite etc.. Eu asta am conclus cu tovarasii ... |
interesant EaGle...poate ca deja sfarsituu lumii a inceput si nu ne dam seama...cum ai zis si tu, razboaie, omoruri, violuri....etc....desi nu cred in asta dar na...daca 10 oameni zic nu`s cu motz sa`i contrazic:)
|
ce te face sa zici ca in anul 2012 se intampla toate astea ? parerea mea e ca e un calcul ca oricare altul care au mai fost facute si nu s`au adeverit..amintiti`va ca si despre anul 2000 se spunea ca va fi sfarsitul lumii..oricum om trai si om vedea :D
|
si ca tot a venit vorba de sfarsitu lumii... va recomand: http://www.deathclock.com/
asa sa va relaxati putin:P |
Quote:
On Topic: Eu nu am zis 100% ca se vor intampla toate astea si nu cred in sfarsitul lumii...cred doar ca intr-o buna zi tot va revenii la normal ;) |
frate adica cum " la normal " ce o sa avem in + sau - ? doar faza ca mai demult oamenii puteau zbura?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning