Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   cai in plus,cum? (https://forum.4tuning.ro/439-baia/64955-cai.html)

3B_S2 29-01-08 22:40

cai in plus,cum?

cum va ganditzi voi sa inmultzitzi caii la masina voastra?

tuner_cata_05 29-01-08 23:05

Re: cai in plus,cum?

Poi asa cum face tot omul la inceput cu bani putuni,un filtru de aer sport , o evacuare sport,un chip tuning...cam asa pentru inceput.Dar daca omul are o stare materiala mai buna ,atungi se poate gandi si la un transplant:lol:sau la o supra-alimentare turbo,azot...
Sunt multe posibilitati...bani sa fie:lol:;););)

VG30DETT 30-01-08 10:47

APEXi AVC-R
1.The Super AVC-R is the premium closed-loop electronic boost controller on the market. 2catalizatoare eliminate.3. urmeaza inca ceva(schimbarea tubulaturi de la interculere si marirea lor). http://www.nengun.com/apexi/avc-r

adisoruc 30-01-08 12:07

eu cred ca am nevoie de o elice in spate la seat si am rezolvat problema cu ponei!

danny_bik3ru 30-01-08 19:19

3B_S2 deci tu esti mircea? Cand ne areti masinutza?

dobro_c 30-01-08 20:48

daca vreti cai multi mergeti acolo din jos de csm si sunt acolo actibilde cu cai putere, huse de scaun turbo, pedale racing, volane F1, grile si alte elemente de caroserie hyper-light cu care veti avea un coeficient de aerodinamicitate foarte scazut...

deci actibilde multe, cu turbo, typer, racing si orice gasiti, chiar tdi cu d si i rosu +100 pan la + 200 de cai
huse impreuna cu pedale si schimbator inca vreo 50
elemente de caroserie pt a fi mai aerodinamic, si binenteles nelipsitul eleron fiagt-style (de ala cat china)
si toate astea impreuna veti obtine cea mai smechera si mai ciumega si mai sucara masina

aaa... sa nu uit... deflectoare de vant pe stergatoare cu beculete racing

Keisuke 30-01-08 20:58

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1322207)
cum va ganditzi voi sa inmultzitzi caii la masina voastra?

Hai sa fiu si eu ontopic : pistoane forjate, biele aluminiu ceramizat, bolturi supape si arcuri titan, arbore cotit usurat, axe cu came de la 260 grade in sus, chiuloasa rabotata(pentru normal aspirate) sau decomprimare pt motoare turbo, intercooler mai mare, bujii racing, fise bujii groase (10mm), fulii usurate, volanta usurata, aditiv benzina (pt turbo doar) pt marirea cifrei octanice ...se simte mai ales la motoarele japoneze cu electronica autoadaptativa(parca asa e traducerea) gen subi, evo, skyline. etc...

3B_S2 30-01-08 23:22

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1324081)
Hai sa fiu si eu ontopic : pistoane forjate, biele aluminiu ceramizat, bolturi supape si arcuri titan, arbore cotit usurat, axe cu came de la 260 grade in sus, chiuloasa rabotata(pentru normal aspirate) sau decomprimare pt motoare turbo, intercooler mai mare, bujii racing, fise bujii groase (10mm), fulii usurate, volanta usurata, aditiv benzina (pt turbo doar) pt marirea cifrei octanice ...se simte mai ales la motoarele japoneze cu electronica autoadaptativa(parca asa e traducerea) gen subi, evo, skyline. etc...

that's my boy.;).ia zi mah tu ce ai facut pe lighianu tau?

danny_bik3ru 31-01-08 00:05

3B_S2 ne areti masina vineri? Asa am auzit ca o sa vedem furia

3B_S2 31-01-08 00:21

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1324537)
3B_S2 ne areti masina vineri? Asa am auzit ca o sa vedem furia

nu e gata:sad:,iar m-am sucit,o fac rosu evo:D

Keisuke 31-01-08 00:22

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1324479)
that's my boy.;).ia zi mah tu ce ai facut pe lighianu tau?

Funny as hell, toti s-au uitat la motor si nimeni nu a vazut ceva in plus pe acolo ...deci trebuie sa fie standard, NU? :lol:

danny_bik3ru 31-01-08 00:28

Deci renunti la flacari? Vezi ca in martie vine tati acasa(sa nu zici ca nu ti-am zis ca data trecuta)

danny_bik3ru 31-01-08 00:30

Keisuke face si tace .... nu se lauda la nime ce are sub capota.......poate numai pe capacu de la motor scrie dacia;))

valineamtsm 31-01-08 00:32

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1324558)
Funny as hell, toti s-au uitat la motor si nimeni nu a vazut ceva in plus pe acolo ...deci trebuie sa fie standard, NU? :lol:

Standard nu prea :)

Keisuke 31-01-08 00:38

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1324571)
Standard nu prea :)

E in garantie ..nu pot sa ma ating de ea... + ca e logan..cine baga banii intr-un logan ??

All times are GMT +2. The time now is 05:23.

- Copyright 2025 4Tuning