![]() |
Machete in lucru - Trickz
2 Attachment(s)
Ford Mustang Gt '99
modificari: -lateral-ul a fost reparat (dreapta). in stanga urmeaza acelasi kit. -usa cu deschidere...diferita :) -capota "clean" urmeaza: -finisarea exteriorului -interior -jante -fixarea eleronului in spate |
Re: Machete in lucru - Trickz
lucrezi cu poxilina?mie mi se patre mai usor cu chit auto si mai usor de finisat:D spor la treaba;)
|
dap, cu poxilina lucrez. o sa incerc si cu chit mersi de sfat :-P
|
cred totusi ca poxilina e mai indicata ... chitul e mai casant :)
|
Quote:
|
cel mai bine e cu poxilina si apoi un strat foarte fin de chit...
si eu lucram tot numai cu chit, dar pe la umpluturi lucreaza si cu timpul se trage si se vad discrepante intre tabla originala si locul unde a fost incaracat! ;) (asta se vede cel mai bine la scara 1/1 la masinile "tunate" de tot felul de baieti) a si peste chit, daca mai raman pori la finisare eu mai dau si cu un chit galben care intra la nivel de cativa microni in porii respectivi... ;) |
am macheta facuta de 4 ani si nu are nimic la vopsea nu se cunoastea si are chiar foarte mult. a fost prima masina si eram incepator:D si nu are nimica:D spor la treaba;)
|
oau..super sfaturi..multumesc baieti:P
azi am inceput sa lucrez la motor (trebuie refacuta total masina:( ) si am facut turbo si intercooler. maine lucrez blocul motor si sasiul:) |
suna bine!
asteptam produsul final! spor la treaba! ;) |
Quote:
ai de lucru ;) astept sa o vad finita :D |
spor la treaba same thing as bodyspeed!
|
a trecut ceva timp...asteptam rezultatul final...:rolleyes2
|
5 Attachment(s)
corect. am terminat'o pentru 4tuningdays dar nu am apucat sa fac poze. o sa pun poze in cateva minute:D
poze. enjoy. clar obscurul ascunde multe. (de exemplu greselile de "fabricatie") |
Am sters toate posturile aiurea, incercati sa apreciati munca depusa de om, nu sa vorbiti aiurea!
Inca un cuvant aiurea si :wave: |
5 Attachment(s)
Mercedes Benz A 160 Revell.
Masina este terminata ca asamblare, acum caut o culoare pentru caroserie si un lac sau ceva.. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning