![]() |
87-gms
7 Attachment(s)
CE SA SPUN
MOTOR 1.6 , MONOCORP , AMORTIZOARE SPORT{NOname] ARCURI TAIATE, CULOARE , GRI CARBON METALIZAT BATRANICA `97 SI URMEAZAAAAAAAAAAAA..... |
Re: 87-gms
ce anume inseamna sport la amortizoarele care le ai si cat ai taiat din arcuri ca nu prea se observa mai nimik
|
Quote:
DIN ELE SUNT TAIATE DECAT O SIGURA SPIRALA ,NU AM TAIAT PREA MULT |
Ce arcuri ai pe spate sau ce i-ai facut ca e asa ridicata de spate ca imi place...vreau si eu :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
UP CU CEVA NOU |
Cum numai noi stim ! Ftopurile is belea ti-am spus de aseara ...vreau si eu da nu merg la culoarea mea :( Las k imi iau geamuri albe si becuri colorate ....k asta e singura varianta..
|
frumusik masina....
multi km fara probleme... app,fa ceva la capota ai dp fata...mai aseaz'o putin k sta k naiba... mai ales in partea dreapta...bagi degetul... numai bn!!!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
capace la roti sau da jos capacu ala interior de la janta in kre se prinde antifurtu de la capac.
ai jante model vechi dar st latite dc am vazut eu bine. e ok...dar vopseste-le in 2 culori dar pune macar capace sau da jos kestia aia in kre se infileteaza antifurtul. e o "kestie" tare demodata. ai vopsit jentile....dar le vopsisi cu tot cu prezoane si piulita., vezi k se gasesc pe la magazine niste "doape" se pune peste piulita, da bine cu ele si sunt si foarte utile... nu mai se jegoseste filetu si nu mai ia rugina pe capul filetului.... eventual poti sa treci pe niste jenti model 2mii ce ambreiaj folosesti? baga o poza cu motorul din ambele parti facuta poza |
"e farul care`l dau mereu jos.... si nu a fost prins bine , nu e nici o problema"
ok!!!sorry!!! |
jantile nu le schimb , doar dak imi schimb puntea sa pun pe 4 prezoane , a fost o vreme in care erau capace dar acuma imi place cum arata fara ,
motorul este standard dupa un papuc... ambreija, nu stiu ce dimensiune sunt ... o sa vin kt de cuurand cu poze la motor |
2 Attachment(s)
niste poze mai vechi cu uratania
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
totusi unde sunt arcurile alea taiate ca nu se vede????si cu motorul ala de 1.6 cu monocorp nu faci nimic daca nu ii lasi dublucorpul lui,nu da tot ce poate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning