![]() |
Fac La Comanda Subwoofere
10 Attachment(s)
Fac La Comanda Subwoofere Auto Si De Casa
|
Re: Fac La Comanda Subwoofere
Ca Pret , Un Bass Reflex De 50 Litri Cam 150 Ron , Fac Orice Tip De Incinta Si Band - Pass - Uri Cu Plexi Si Neoane Diverse Culori . Pt Cei Interesati -0766816812 .
|
o intrebare sigur poti ca e simplu dar nush daca te bagi.
O placa de 2cm / 2.5 pt a inlocui cartonul de la portbagaj de la super nova ? cu 2 gauri pt boxe ovale cu mocheta ? Daca da pret? |
am mai facut asa cv , dar necesita cv timp (adica 2 intalniri , una cand ai veni sami dai comanda , si a doua - montaju + timpul cat imi ia so fac ) io in timpu asta as face o incinta ....si am o gramada de terminat . pt o polita se ia cam 70 - 100 ron . daca ti sa lasat cea veche intareste-o pe dedesupt cu 2 bari de aluminiu .
|
nu s-a lasat ! s-a rupt :D
Eh inca nu e graba mai vb ;) |
k , ms pt intelegere , poate peste o saptamana , o sa fiu mai liber , io fac incinte pt un magazin ... si imi cam dau comenzi + particulari....
|
19 Attachment(s)
niste proiecte mai vechi sa va faceti o idee....in ultima io si darkman cu cicker-ul lui de 5000 w. FAC LA COMANDA SUBWOOFERE AUTO SI DE CASA....0766816812
salut , uite primele doua sunt fata - spate ( in spate iam pus amplificator incorporat , sai fie mai usor clientului) dar e un proiect vechi de al meu ( 1-2 ANI IN URMA) SI FOLOSEAM PE VREMEA AIA O MOCHETA MAI URATA , CAM DE ATUNCI MIAM LUAT 12 SULURI DE MOCHETA SPECIALA PT SUBWOOFERE .... |
pune te rog o poza cu incinta ptr ( cu ) DLS MW 12
|
Pt Cozmin - Auto Grup , Ti - Am Terminat Tubul , Te Astept Sal Iei , Si Mai Vroia Mircea O Incinta ( Astept Telefon).
|
Vand Condensator Dls 1f , 20 V , 95* C , Pret 130 Ron . Statie Magnat Century 260 , 260 W In Punte Sau 2 Ori 130 Stereo, Pret 150 Ron . Subwoofer Alpine Sws 1042 D , 300 W Rms , 2 Bobine De 4 Ohmi , Nou In Cutie , Fara Incinta , Pret 170 Ron . Subwoofer Mnc Big Bull 2 15" , 440 W Rms , 2 Bobine 4 Ohmi , E Urias , Nou , Fara Incinta , Pret 350 Ron .
|
pune si tu o poza cu condeul DLS te rog.
|
1 Attachment(s)
am raspuns mai greu pt ca am fost f. ocupat.....
|
Inca De Vanzare
|
salut
m-ar interesa o cutie din MDF aproximativ 60 litri . dau exact proiectul cu marimile exacte - cit m-ar costa - toata cutia facuta ? si cit m-ar costa doar placile separat - doar taiate dupa marimile din proiect . dar specific - doresc doar din MDF |
fac rost la comanda de orice produs car audio , la preturi bune , noi bineinteles.....0766816812
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning