![]() |
2005 Ferrari Hamann F430
7 Attachment(s)
Type: V8
Displacement cu in (cc): n.a. Power bhp (kW) at RPM: n.a. Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a. Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: n.a. Tires F-R: n.a. Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 176.6 × 75.7 × n.a. Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-62 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): n.a. Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. sorry dar mai mult informatii referitoare la performante nu exista momentan comentati doar pe baza pozelor |
:shock: :shock: :shock: :shock: pur si simplu nu mai am cuvinte........
|
as lasa-o asa cum iese din fabrica.nu zic ca nu e faina si asta facuta de hamann.dar o prefer originala
|
detalii stock acum nush care sunt astea de la hamman :(( dar in revista (automondial din
din luna mai a anului curent scire) numar de usi/loocuri 2/2 lungime 4.510 latime 1.925 inaltime 1.215 ampatament 2.600 garda la sol 120 diametru viraj 11 masa proprie 1.450kg 490cp/8500 0-100 km/h 3.8 secunde motor cu 8 cilindri in v si 465/ 5.250 Nm cilindree 4.308 alezaj x cursa 92x81 raport compresie 11,3 :1 Alimentare injectie electronica distributie 4 supape pe cilindru tractiune spate cutie M6(F1) viteza maxima 315 acceleratii 0-60 1.8 0-100 3.8 franare 0-100 (rece) 36.3m consum mediu 18.4 asta era in test cu lamborghini gallardo si porsche turbo s |
masina este bestiala si are un coeficient aerodinamic crescut parerea mea este ca nu vor fi multi care vor face tuning la hamman dar poate vor fi maniaci care vor sa nu arate ca celelate sper ca cei de la hamman s au gandit sa faca tuning si la interior care mie mi se pare e jumatate reusit pentru ca , consola centrala este extrem de urata in viziunea mea
|
nu sh dar mie nu-mi plac stopurile alea...pe rotund....zici ca-s de tractor :lol:
|
inspirat cam mult de la enzo dar merge e bestial :lol: :lol: :wink: :roll:
|
cu riscul de a fi idiot...
intreb si eu ceva hamman nu era tunerul lui BMW ca si AMG a lui Mercedes-Benz...? si nu stiu daca ferrari este produs a lui BMW... sa ma lamureasca si pe mine in legatura cu asta...kiar nu stiu despre ce e vb :roll: |
hamman este tuner specializat in BMW dar face chiar si pt Lamborghini
|
hamann face tuning foarte bun si pe porsche... faimosi pentru portierele gull wing
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
suberb, e ca un fotomodel pe care hamman a aplicat si makeup-ul. Gagica frumoasa de la natura, dar make-up-ul i-a conferit un stil aparte.
|
E tare ferrari-ul,tuning finut pe masina tare,a iesit super!
|
m-am referit in cazu de fata ca acel serie 7 este modificat si chiar imi place chiar mai mult decat acel ferarri
|
este aproape de perfectiune modelul stock dar asta.Cred ca nu prea ai ce sa-i mai faci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning