![]() |
Machetele mele - Trickz
4 Attachment(s)
Hello:)
Va prezint cateva din machetele mele, cele care au trecut de curatenie:d
|
Re: Machetele mele - Trickz
Trickz, ti-am sters pozele cu machetele singulare;). Asa zice regulamentul. Am sa fac curatenie acum in toate topicurile.
PS:Poti da join la grup, ai destule, le intretii cat de cat bine si esti activ pe sectiune;) |
3 Attachment(s)
Matchbox Planet Scout '75
Cea mai veche masinuta a mea. Este in familie inca de prin '75-76. La mine a ajuns cand aveam 3-4 ani. Desi aveam maina sa desfac orice, asta a rezistat destul de bine. |
Quote:
|
marfa!!!!!!:D
|
4 Attachment(s)
Glass car :)
Macheta este luata din Murano, a fost facuta si vopsita in fata mea. Pretul a fost cam piperat dar nu conteaza. Este superba. Are si un fel de motor detaliat acolo :). |
Quote:
|
murano. am luat tur din venetia catre murano si am vizitat o fabrica de asa ceva. langa ea erau si case de mestesugari. am intrat in una care avea vitrina draguta si marfa ok. masina a costat 50euro acum 4 ani.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
mini cooper. mic, foarte mic. destul de bine facut. germania '05. mitsubishi eclipse. hot wheels. foarte exagerat ca design. un turbo imens. singapore, '01.
|
mini-ul cred ca este cararama 1/72 :) , funny as hell eclipse-ul :D
|
Tare rau eclipseul :)... Hotwheels sunt conscuti pentru exagerare si pentru asta sunt apreciati :D
|
nu sunt pasionat e avioane si elicoptere dar ale tale sunt super:D
|
Quote:
vezi ca nu mai are benzina :lol:. misto! te invidiez pt colectia matchbox! am avut si eu f f f f multe! multe au ajuns epave! |
mersi. reme, diseara sau maine fac niste poze special pentru tine la ceva ce o sa iti placa..tot asa micut:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning