![]() |
cu ce ne ocupam
am deschis acest topic si sper sa nu supar pe nimeni ca am facut acest lucru dar cred ca ar fii bine macar sa stim cat de putin fiecare cu ce se ocupa,daca invata pe undeva sau daca munceste.sa ne facem o impresie si noi cati salariati la stat :lol: avem si cati patroni :lol: si cati copii inca mai stau cu coatele pe bancile scolilor.numai bine
|
nu te supara da asta e alt topic inutil ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
topicul trebuia bagat la comunitatea 4t |
Bah eu n-am de ce ma ascunde, sunt ajutor de ucenic :)))))))
|
hahahahha nici macar ucenic nu esti:)))))))))))))))(fara suparare )
|
datele astea le ceri si tu de la centrul judetean de statistica. :wink:
Da` ca sa vaezi ca nu ma ascund, iti marturisesc ca sunt student si masina mi-am cumparat-o din bursa. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Intr-adevar... eu am dat in judecata RATC-ul si nu am rezolvat nimic, dar ala cu barbia crapata nu era sotzul ei!!! |
Recuperator ! :2gun:
:peace: Momentan ma ocup cu studiul asupra anumitor fenomene inca nedescoperite de inginerii in cibernetica-moleculara de la Institutul de Cercetari Aiurea. Vara asta fac exterioare ... |
Am auzit ceva despre acest institut... poti sa-mi dai mai multe detalii ca poate ma inscriu si eu... ca sa-mi iau si eu masina ca a ta... d-aia roshie cu ochii albastrii
|
Eu tund gazonul cu forfecuta de unghii. Nici nu-mi mai vad capul de treaba. Bine ca se plateste bine asta. 1 leu nou firul :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:39. |
- Copyright 2026 4Tuning