![]() |
vind ROTI
1 Attachment(s)
vind 4 jante pe 16\" 4x100,arata super bine.cauciucuri,pe fata 195/45/16 pirelli ,pe spate 225/45/16 sportperformer.gumele au max 3000km(se vad inca FLOCII .PRET 15 MILIOANE LEI VECHI,nediscutabil.
|
A cumparat un prieten ce vinzi tu cu 4 milione cu cauciucuri doar un pic mai folosite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La banii aia iti iei OZ Titan noi cu reesapate pe ele!!! :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Atunci pot spune ca a fost o mare tzeapa si oricum nu o sa mai vezi banii aia....
|
Re:
Quote:
|
de unde iti iei OZ Titan noi cu cauciucuri la banii aia? Vreau si eu, serios!
|
Sunt 416 euro. Era cineva in Tm care vindea genti Oz Titan pe 16\" impecabile cu niste cauciuce nu noi dar destul de bune cu 450 EURO. Din pacate cand am dat telefon se vandusera dar stiu cine lea cumparat :wink:
|
parca vad ca o sa te chinui si cu astea cat te chinui cu alea albe de un an....
|
OZ Titan 15 mil ?? :)) =)) ce gluma buna...imposibil de crezut..pana nu vad... :) pana mea...a dat tata pe antares cu cauciucuri toyo 60 mil...si a primit 2 discounturi :)
|
Re:
Quote:
|
oarece amatori?
|
bai mpa, eu nu te inteleg de ce te bagi sa strici afacerea omului, el poate sa ceara si 150 de milioane atata timp cat este marfa lui, nu iti baga tie nimeni mana in buzunar
hondare, tu ai bucurii la mpa de ii permiti chestii din astea? |
nu am frate bucurii, dar abia acum am vazut ce-a scris.
Draga MPA, nu ma face sa-ti sterg subtil toate posturile de la bazar pe care le-ai scris vreodata sau pe care le vei scrie. Regulile sunt clare si postate acolo pt toata lumea. Este ultimul avertisment. :wink: |
Re: vind ROTI
Quote:
un schimb + diferenta te intereseaza????? |
oarece amatori?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning