![]() |
Oficial: Fiat 500 Cabrio
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...9e966e6407.jpg
Oficial: Fiat 500 Cabrio Fiat va prezenta noul Fiat 500 Cabrio in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in luna martie. Pentru a pastra caracterul retro, italienii s-au gandit sa pastreze acelasi sistem de pliere a acoperisului, cinstind memoria vechiului Fiat 500, simbol incontestabil al Italiei. De asemenea, in Elvetia va fi prezentat si noul Fiat 500 Abarth SS hot hatch, care are un motor de 1.4L turbo, din care rezulta 155 CP. Se preconizeaza si alte versiuni ale Fiatului 500, cum ar fi una break, spre finalul anului in curs. |
Re: Oficial: Fiat 500 Cabrio
oribil. nu imi place deloc....
|
spatele pare cam "tras de par":???:
|
foarte dragut! e o masina perfecta pt o domnisoara, eventual pt un baiat care circula mult in oras.
|
Arata nasol din spate!
|
That's an ugly mother fucker... Parerea mea. Seamana cu un sabot olandez care asteapta sa fie incaltat. Spate mult prea ridicat.
|
masina de femei.....bleahh
|
Mai mult ma intriga "
Quote:
|
cum sa mai zis...spatele e cam nasol
|
personaj din cars...e foarte amuzanta
|
nasol rau cabrio (oribil fata de mini cabrio)
|
:shock::shock::shock:urat rau:rolleyes2:rolleyes2
|
Dupa parerea mea nu e chiar atat de 'groaznica'..am vazut multe altele mai urate;iar pentru traficul de zi cu zi din oras mi se pare foarte oke..poti lejer sa te strecori,iar pentru o domnisoara cum zicea cineva mai sus mi se pare foarte potrivita:peace:
|
mi se pare o masina super tare pentru o fata. adica eu cel putin daca as avea o fata de 18 ani asa ceva i-as lua. masina asta e mai mult accesoriu fashion decat o simpla masina
|
coupe-ul parca era mai reusit ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning