![]() |
Poze cu membri si masinile lor
3 Attachment(s)
Am deschis acest topic in speranta ca ne vom cunoaste mai bine, cu toate ca s-au mai deschis in aceeashi zona topic cu identitati ..
Aici puteti baga poze cu voi , masinile voastre , ce modificari le-ati mai facut , fie ele interioare , exterioare de siguranta sau la motor. |
3 Attachment(s)
Mda...
Deocamdata am numai o poza cu mine... Masina... pe viitor. Dupa cateva ore de privit d-re imbracate foarte sumar... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Si doua poze de la peste (cand nu sunt in masina, sunt la peste...) |
1 Attachment(s)
Doar eu... Masina, la fel ca Hondaru', pe viitor ;)
|
3 Attachment(s)
eu am cu masinile maele si am si cu mine da o sa va speriatzi :D
|
2 Attachment(s)
alte poze
ala mic sunt eu :lol: |
2 Attachment(s)
asta sunt eu ..masina nu am poze cu ea..sper sa fac rost!!
P.S..masina din imagine e pusa k sa va sperie :)..hahaha :peace: |
3 Attachment(s)
ce de poze ati pus..trebuie sa zic ceva..hondare ..unde mergi tu la peste frate :shock: :shock: :shock: cate kg avea crapul ala??si eu merg des la peste..cand sunt in tara..imi place foarte mult..bag si eu o poza cu mine ..cu masina nu mai are rost ca o stiti deja cu toti.. 8)
|
Al cui e motorul mane ???? Frumos animal... Pacat nu e Honda ! :lol: :lol:
Pozele sunt de la Sarulesti... |
:lol: :lol: as fi vrut acuma sa zic cu cea mai mare placere sa zic cai al meu.. :lol: ii a lui un prieten..care la tinut o luna la mine in garaj...in toamna o sa am si eu unu exact asa sper.. :cry: :cry:
|
2 Attachment(s)
a venit si randul meu
in poza 1 sunt eu si furia mea iar in cealalta poza sunt eu cu cativa membri de la OMV RALLY TEAM de la fan club :peace: |
3 Attachment(s)
poze cu mine :lol:
|
3 Attachment(s)
neah... inca cateva...
|
tek: prima poza-i tare rau, cea cu \"hell\", da' a doua, \"headless\", e super :D Esti un frumos :P
|
loool, mersi
da' nici macar nu imi ceri nr de telefon sa ma invitzi in orash? :lol: :lol: :lol: |
tek: chiar. Tu mobil nu ai ? Cand nu ai mai intrat pe forum, lumea voia sa vorbeasca cu tine si nu erai de gasit :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning