![]() |
Daewoo Bandouri
Am in posesia mea un matiz full version si vreau sa ii pun bandouri laterale pe care cu greu am facut rost de ele dar acum m-am lovit de o alta problema si anume ca fata portierelor este f.f subtire si nu se pot da gauri(patrate)pt. bandouri.Daca stie cineva unde s-ar putea face acest lucru cu seriozitate deoarece o montare gresita poate compromite total aspectul masinii,poate intra apa in usi etc..Sau alta sugestie.
|
Re: Daewoo Bandouri
Imi pare rau sa-ti spun, dar decat sa te apuci de dat gauri in usi, pt niste bandouri... mai bine cauti bandouri adezive, exista destule tipuri si modele, universale...
Nu am Matiz, dar nu stiam ca bandouri la asta au prindere pe cleme. La Cielo sunt adezive. |
pui silicon
apoi ala il tai si ce ramane il indepartezi cu benzina sau apa fierbinte unde`i gaurit o data...adio va rugini in timp |
Se gasesc originale si sunt cu banda adeziva 3M foarte bune !
|
Multumesc pt raspuns.Unde se gasesc si cand ai zis originale,la ce teai referit?Fiindca astea pe care le am sint din plastic asemanatoare cu cele de spark numai ca pe perechea de pe usile din spate scrie matiz.Daca poti da-mi mai multe detalii(material,provenienta,eventual preț).Cam pretentios,nu-i asa?Dar ma intereseaza calitatea.Multumesc mult.
|
Am luat de la AutoDaewoo Iasi ,aveau de Matiz si de Tico originale incearca si la RXM ,iar in ultima vreme am auzit chestii foarte bune de Rokor din Craiova ! Succes la cauatari !Originale made in Koreea !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
- Copyright 2026 4Tuning