![]() |
FOC DE ARTIFICII 4 IULIE :D
nu stiu daca ati aflat sau auzit ce vor sa faca americanii de 4 iulie ziua independentei in special NASA : vor sa ciocneasca un satelit sau o nava care vor sa scape de ea care se afla de 6 luni in spatiu si a terminat treaba acolo sa o ciocneasca de o cometa mare cat un VW Beeetle rezultatul : un mare foc de ''artificii'' se va vedea si pe cerul Romaniei din cate am inteles din coordonate dar sa speram ca va fi senin ora Pre-impact update
July 3, 2 p.m. NASA TV encounter coverage begins July 3, 11:30 p.m. Expected time of impact July 4, 1:52 a.m. Post-impact briefing July 4, 4 a.m. Post-impact press conference July 4, 2 p.m. Comet Impact: July 4, 2005 Impact Velocity: 23,000 mph Spacecraft Size: Flyby spacecraft - nearly as large as a Volkswagen Beetle automobile. Impactor spacecraft - about the same dimensions as a typical living room coffee table. http://www.nasa.gov/externalflash/de...ont/index.html |
si din cate am calculat :) maine LUNI la ora 08 52 ora RO ( GMT + 2 H ) am calculat cu ora New York-ului acuma ma gandesc sa nu fie ora Floridei dar parca tot decalaj de 7 ore are parca nu ??? .... in sfarsit watch the sky
|
Re:
Quote:
|
gata sunt sigur de ora este cea care am spus-o mai devreme 08 52 AM ora RO am sa inreg eu de la tv in caz ca e ceva marfa rau de la CNN
|
ms.
cred ca o sa stau si eu maine afara cu aparatu sa fac nishte filmuletze! :lol: |
Re:
Quote:
|
:))
|
1 Attachment(s)
TV Live
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
apropo de artificii de 4 iulie ...am inteles k in seara asta in Herastrau or sa fie artificii pe la ora 22:30
last edit: ce *** nu a fost nici un foc de artificii ...a fost o teapa locala ..tot herastraul era plin de oameni care se uitau pe cer si de tigani care se uitau dupa mobile!!! ..topic inchis!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning