![]() |
help nu stiu ce jante am
2 Attachment(s)
vreau sa stiu ce jante am...lol.....stiu ca e sec...asa am cumparat masina si nu stiu ce jante is....
fabricatie japan fata : 9jX16 spate :10j X16 poza:D |
Re: help nu stiu ce jante am
par a fi borbet .........
|
nu-s.:D:D::DD...pls daca stiti ceva exact...va rog
|
sper ca nu te superi ... dar sigur, sigur.... ai jante di aliaj :)
|
LOL... EMaiL
si mie tot borbet imi par... un model ceva mai vechi. vazusem un ursulet mai de mult cu asa ceva doar ca erau vopsite negru. |
Mie imi par a fi niste ATS-uri. Dar tot la fel niste modele mai vechi. Oricum sunt frumoase. Bafta
|
ms baietzi...spre uimirea mea si poate si a voastra jantele sunt marca super star 9jX16 fata si 10jX16 spatele.....topicul se poate inchide:D
|
2 Attachment(s)
eu sunt de alta parere .....masina ta e preparata de Konigseder...uite pozele originale
|
da e exact cea din poza......si jantele sunt marca superstar
|
konigseder mai mutl
ca sigur |
doamne ce precizari exact.....marca jentilor oamneni nu bodykitul....iisuse masina e a mea stiu ce bodykit e.....si nu ca e e chiar cea din poza.......
|
vati gandit ca poate masina lui e preparata de cineva in stilul celei de la konigseder???
cum isi fac unii golful 4 dupa r32? omul a zis ca a gasit marca si modelul...nu va mai agitati degeaba |
masina nu e preparata in stilul konig e cumparata de la ei mai am brieful de austria cu propritar konigseder austria trecut pe ea......km stand 0 luata de ei facuta si mai tarziu vanduta la cineva de la noi din tzara
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning