![]() |
peugeot307 si toyota celica
este vb de toyota celica aceea portocalie cu LSD si peugot 307 cel verde plss sa imi spuneti si mie ce motorizari au ( cele care au fost la oradea)
|
si pt asta a trebuit sa faci un topic nou ?? :)
stiu doar da peugeutul e HDI... :) 1.4 parca :) si celica banuiesc ca 1.8 :) sper sa nu gresesc :D |
Re: peugeot307 si toyota celica
3 Attachment(s)
Quote:
scuze asa e mai bine! |
al draku pejo.....are emblema de ford
o fi focus?....doooh |
da dar de peugot
nu de ford e vb de toyota aaia dar de peugeot?? vreau niste date exacte |
ba pana la urma ce vrei ? intreaba pe insomnia...ca ai user :)
|
si crezi ca mi se vor da raspunsuri la cat de greu se primesc acolo yo am nevoie cat mai repede
|
buey chifla :) deja ai raspunsurile...cauta bine :)
|
chifla esti tu asa ca tineti cuvintele in gura si molfaie tastele alea la altcineva (esti prea scarbos cas a traiesti)
|
celica ...
1.8 VVTL-i 192 hp (stock) it has a full exhaust (i don't know what barnd) and a air filter short ram! soon it will have a nice unichip! the 307 is a diesel Deci ca sa concluzionez \" se poate face ceva grav di el o sa vezi ce o sa iasa din hdi-ul de 110cp al lui Shaggy fratele lui Gusu care are deja Stage 3 si urmeaza intercooler si turbo mai mare \". Salut am un peugeot 307 hdi 110 cp. uite cate aflai daca foloseai search`ul de la insomnia!!!!!!! HAPPY ?? |
blowwind o fi si el incepator...
daca vrei sa afli cauta omule ca ai toate detaliile... ce dumnezeu o puteai sa rezolvi si cu un PM lu poli sau lu zetemte... alta data sa incerci si varianta asta :wink: |
incepator gg orlando ahaha :P
|
eu auzisem ca GUSu e chipuita...
sau kair este... de Shaggy nu stiu nimik dar de GUS asa auzisem... oricum sunt 2 mashini bomboane... si alexutzzzz asa suntem noi astia mici :P ce sa ii faci...ma mir ca nu a sarit nimeni cu gura pe tine pana acu! :x |
Hai sa nu va mai luatzi dupa zvonuri...varianta adevarata este cea de pe site...blowwind a shtiut sa caute... :wink:
|
Peugeot ala din mijloc albastru(nu numar B xx YLA) il vad zilnic..sta la mine pe strada..daca e cand il vad p propietar il intreb..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning