![]() |
Anvelope
SCUZE PT DERANJ... Dar stie cineva care este diferenta dintre 185x60x14 si 185x65x14 ??????? unii spun ca inaltimea garzii la sol, altii... :???: ... ROG COMENTARII UGENT.... " un chilipir , 2 buc anvelope iarna, goodyear la 120 lei bucata " 185x65x14
|
Re: Anvelope
noi nouteeeeeeeeeeeee
|
185 e latimea anvelopei, 65 e "inaltimea", iar 14 e diametrul jantei pe care intra.
Singura problema pe care o sa o ai daca pui 65 in loc de 60 o sa fie la viteza pe care ti-o indica km. Probabil ca iti va indica +/- 5 km... nu stiu exact daca in plus sau in minus. uite aici un site unde poti vedea diferenta intre ce trebuie sa pui (stock) si ce vrei tu sa pui... http://tyresave.co.uk/tyresize.html tu ai avea cam 3% diferenta. si eu la alea pe 15 cam 0.35% :D p.s: pretul e f bun ;) |
Geo eu stiam altceva ...Iti indica viteza mai mare atunci cand cauciucul este mai lat . Stiam prost ??:D
|
Quote:
iti indica eronat cand e mai inalt. cum si cu cat... nu mai stiu. oricum cred ca s-a hotarat pana acum, zicea ca e urgent... |
Da ..eu as vrea sa imi pun 195/55 R15 ....se paote fara sa am probleme cu buzele de la aripile din spate ??
|
E cam mare diferenta daca pui 55 talonul. 195/50/15 e perfect :)
Probleme cu buza spate o sa ai... acum depinde de janta, dar sigur o sa-ti atinga. Strambi buza spate si o vopsesti... nu ca mine, care nu am vopsit-o si acum a dat rugina in ea. Nu e rugina grava, e estetica... dar daca o mai las mult o sa inceapa sa manance din tabla. Eu ma gandeam sa tai buza aia de tot. Ma gandesc ca asa ridicata cum e, se strange pamant si tine umezeala acolo. |
Quote:
|
Mentionez ca si suspensia mea e stock :) Si mai mentionez ca mie imi atingea destul de rau la hopuri mai mari, cand aveam 2 persoane in spate... cateodata si fara pasager in spate. Eu zic din proprie experienta...
Depinde de ET-ul jantei. Janta stock de 14 are ET 46 (parca), iar oz-urile mele au ET 38. Daca nu ma insel... cu cat e janta mai putin iesita in afara, cu atat e mai bine si nu iti atinge pe spate. |
multumesc mult GEO
|
Mey Geo eu spun ce mi-a zis ala ....are jenti de opel astra .
|
Quote:
Cu placere :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning