![]() |
Dacia mea IF-89-PAN
6 Attachment(s)
Dacia mea o simpla masina fara modificari
An 1987 Motor 1,6 carburator dublucorp. restul va las pe voi sa comentati.:-P |
Re: Dacia mea IF-89-PAN
Am gresti anul 1997
|
se prezinta bine jucaria ta..ai facut o alegere buna ... niste jante si coborata putin din pod si ii schimba aspectul... bafta la tunarit :P
|
pune nr. de inmatriculare daca nu vrei sa te alerge politzia si tzineo curata si simpla bft
|
arata bine masinuta.coboaro mai jos si o sa vezi ca o sa dea mult mai bine.succes in continuare
|
NoLimit sper ca ai glumit nu? numerele le aveam pe masina,dar leam sters in paint:D
|
ai dreptate...scuze pt. greseala imi era prea somn aseara sa ma mai chioresc.Ce bine le-ai mascat..ce sa mai zic m-ai pacalit frumos:)
|
skimba haionu e prea old ala al tau
baga un eleron sub bara fata , o sa de-a bine k ai si proiectoarele. jos capacele ( eu unu nu st pt capace), las=o o idee mai jos de spate . |
eleron am zis....spoiler vroiam sa ziiic
|
kit mai simpla
|
Eu ma gandeam sai pun:jenti si geamuri ionizate, app so cobor mai jos nu cred ca ar fi o idee prea buna pt ca am un drum asa de infect incat o sa rup tot pe sub ia:( dar e o idee buna.
|
renunta la manerele alea nasoale(astupale) si la haionul ala ca tare e naspa.dupaia niste jante,geamuri fumurii cum spuneai si tu+............multe altele,dar asta ramane la latitudinea ta.
|
2 Attachment(s)
Din nefericire nu mai am numerele cu IF-89-PAN Dar miam luat altele noi IF-02-RYP:D si 2 poze ca de a venit vara si mai iesim cu masina la iarba verde care inca nu prea a iesit bine:twisted:
|
imi place extrem de mult acest model de nova din cauza haionului bombat,am si eu o nova dar cu haion gen SN,dar tot mai mult imi place cel bombat.
masina arata bine,culoarea e frumoasa,iar daca vrei sa ii schimbi cat de cat aspectul si cu bani putin:da jos eleronul,si pune plasa grilei de la radiator,pune folie sau ionizeaza geamurile |
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning