Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   mitsubishi - aruncator de flacari (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6393-mitsubishi-aruncator-flacari.html)

ZoliaT 02-07-05 02:03

mitsubishi - aruncator de flacari

5 Attachment(s)
nu face numai zgomot .. scuipa si flacari ...

Alexutzzz 02-07-05 10:58

eu am votat frumoasa desi asa mi se pare e ceva ce nu vezi in fiecare zi daca aveam si noi mai multe detali in care sa se afle si cele de la motorizare dadeam raspunsuri mai concrete dar la design exterior mie imi place

Lucian 02-07-05 12:10

Super tare culoarea. Vreau si eu !

mike20 02-07-05 18:31

e marfa ,insa eleronul mi se pare prea mare 8)

TND--TEAM 02-07-05 19:47

imi place la masina+*
cele 2 tobe sport
*/folia de pe stopurile din spateeleronul
jentile
deci tot :lol:

hasky 02-07-05 19:48

- este unul dintre modelele mele favorita la nivel de linie , apreciez culoarea chiar si stopurie[ii dau un aer de bandit car], dar la fel cutez sa cred ca eleronul nu si prea are rostul in propozitie , asa ca votez frumoasa...

Gratzian 03-07-05 03:32

Alexutzzz:
Quote:

daca aveam si noi mai multe detali in care sa se afle si cele de la motorizare....
nu pot sta la fiecare topic sa repet ce am spus clar la regulile sectiunii:

ESTE SECTIUNE DE CAR STYLIG... NU TINEM CONT DE MOTORIZARE DECAT CEL MULT DIN CURIOZITATE

tox 03-07-05 03:49

beton, insa prea naspa stopurile in aceeasi culoare. nu ar merge lexus style dupa parerea mea, ci doar clare si cu leduri pe toate : pozitii, frana,semnale.

DaciaMustang 03-07-05 04:08

mitsubishi eclipse, galant si 3000gt sunt masini care se preteaza foarte bine la car styling, mai ales la car styling fluid, adica agresivitate estetica redusa in favoarea liniaritatii...ori asta nu se poate spune cand te uiti la pragurile laterale si la bara de pe spate, care nu sunt la aceeasi inaltime fata de sol, cum ar fi normal la orice gen de car styling (ma refer la capetele dinspre roata)...bara de fatza are grila de aerisire diferita de grila dintre faruri, nu pastreaza o linie anume, ca sa nu zic de faptul ca plasa de pe bara fatza a fost contorsionata anterior, si ar fi putut foarte bine sa fie neagra ca sa fie la fel ca plasa dintre faruri si sa mascheze urmele de \"maltratare\" anterioara; jantele imi plac, apreciez si faptul ca au cauciucuri potrivite pentru ele si ca nu s-au umflat aripile acolo unde nu este cazul; nu-mi place animalutzul ala atarnat de oglinda interioara, eu n-as putea agatza asa ceva in masina mea (este numai o parere, ca si toate celelalte dealtfel)..altceva...spoilerul fatza este imbinat prost, se vede plasa intre bara si spoiler; proiectoarele de ceatza sunt in ton cu farurile, dar nu sunt bine incadrate in bara; oglinzile sunt \"prea stock\"; eleronul e exagerat si inutil de inalt, desi este bine lucrat (se vede ca nu e de pe taraba); mai sunt multe de spus, dar n-are rost, este o masina care merita mai mult efort si mai multi bani

NEo007RX4 03-07-05 12:21

care e legatura dintre Mitsu'l Galant din imagini si Mitsu'l Eclipse... cred ca ai facut o confuzie..

eu am votat maximul, imi place mult, masina facuta frumos dupa parerea mea.

DaciaMustang 03-07-05 14:50

sorry, my bad, n-am confundat masina, numai denumirea...intr-adevar eclipse se preteaza si mai bine la liniile fluide

Antedos EVO 03-07-05 15:27

Yup

E o masina dupa inima mea, parca intotdeauna m-au atras mai mult masinile cu o singura culoare, si asta sobra, fara prea multe decal-uri si fara viniluri.

Parca un neon ar merge, unul verde? ca sa-i dea o tenta de extraterestru... masina oricum merge, chiar draguta.

DVDValy 03-07-05 18:15

arata BELEA rau :D

aR99bMw 03-07-05 19:00

Re: Yup

Quote:

Originally Posted by \"Antedos EVO\"
Parca un neon ar merge, unul verde? ca sa-i dea o tenta de extraterestru... masina oricum merge, chiar draguta.

buhahahha....am ras 10 minute.......cica tenta de extraterestru...hahahha...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 07-07-05 12:42

e frumos, mai putin linia spoilerului spate si eleronul ala de pe spate, parca e tramvai...
in rest e reusit, nu am ce comenta :wink:

All times are GMT +2. The time now is 20:39.

- Copyright 2026 4Tuning