![]() |
Conceptul MCE MC1
8 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...7279ca86a8.jpg
Conceptul MCE MC1 Prototipul se numeste MCE MC1 si e o masina imaginata de echipa Motor City Europe (MCE). MC1 va fi produsa incepand cu 2011, in cel mai fericit caz. Bolidul va fi propulsat de un V10 de 600 CP. MC1 e lucrarea lui David Hilton, fiind echipata cu jalte de 20 inci pe fata si 21 inci pe spate. Conceptul este mai lung decat Lamborghini Murcielago LP640 si seamana putin cu "Vector du XXIe siecle", un prototip prezentat in noiembrie 2007. |
Re: Conceptul MCE MC1
absolut criminala.....
|
Arata foarte bine are forme frumoase din interior nu are nimeni imagini?
|
SF.....super faina....imi place
|
e o mashina venita din viitor =)))
|
Foarte frumoasa, linie curata si farurile pozitionate acolo sunt nimerite;)
|
foarte bine proprotionat conceptul asta....... lovely
|
w.o.w ce OZN :D
|
prea extravaganta...
|
Imi place cum sunt "ascunse" farurile si stopurile
|
5 Attachment(s)
Sincer sa fiu pe mine fata lipsita de faruri nu ma impresioneaza. De fapt mi se pare total neinspirata. Cand ma uit la masina asta din profil ma astept sa aiba niste faruri in fata, ca orice alta masina sport care se respecta. In schimb spatele cu farurile camuflate in fanta aceea se potriveste de minune cu restul masinii. Ce nu inteleg eu insa e de ce nu au dus ideea pana la capat, adica sa
integreze farurile si in partea de sus nu numai in lateral. Eu zic ca ar fi aratat mult mai bine asa. |
Apropo mi se pare mie sau masina asta seamana cu un jaguar din profil ?? Ce-ar fi sa arate asa noul supercar de la jaguar ? :D
|
3 Attachment(s)
Hehe chiar seamana:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning