![]() |
Dacia ... singura prezenta la Power Tuning Show Arad
5 Attachment(s)
singura prezenta romaneasca 100% de la Power Tuning Show Arad
|
mie nu prea imi place grila fatza e urata...
culoarea la fel este foarte comuna... jantele se potrivesc destul de bine... spoilerele nu sunt asa fuste ptr mashina... per ansamblu am votat MERGE! |
:x :anger: :boxing: :chew: :zombie: mie nu imi place de loc KITCH KITCH KITCH mai ales farurile alea aiurea rau si grila fata :bleoah: mai urata de atat nu se poate din lateral arata bine da tot e naspha
|
Pai daca asta e masina de tuning show a mea e de Fast & Furious ! :lol:
|
bv lucian
|
la dacie nu prea poti face nimic...pt ca masina din fabrica nu prea are nici o linie.....ar merje spoilere patrate....sa fie la linie tot..... :lol:
masina asta nu arata rau......cred ca o investit ceva in masina asta...merge... :lol: |
:D
1.cand am vazut masina mi sa blocat calculatoru
2.e o ghena nimic nu e la locul lui 3.mai bine isi lua direct un e30 |
alt kitch de dacie ....
|
Re: Dacia ... singura prezenta la Power Tuning Show Arad
Quote:
Poate KITCH 100% Romanesc :) G: romaneasca omule, facuta 100 romaneasca, ce nu intelegi? |
am votat KITCH ,masina a e .....da belea...vai de ala de a facut-o
|
UN ADEVARAT KITCH
[b] KITCH KITCH KITCH !!! Pacat de banii bagati in aceasta masina! FARA PIC DE BUN GUST! imi pare rau ca exista asa ceva! sunt uimit! NU SUNT CONTRA DACIILOR< DAR FACETI_LE CU GUST< MACAR!!! ARUNCOOOO!!!
PACAT CA CEI CARE SE STRADUIESC SA SCOATA CEVA BUN DINTR-O DACIE SI MAI SI REUSESC SA FACA FURORI CU ELE, NU AU PARTE DE ELE! PACAT! |
Re: UN ADEVARAT KITCH
Quote:
Mare dreptate ai ! :cry: :cry: :cry: |
omul s`a chinuit...pacat :!: o simpla pierdere de timp....dar cine stie ,lui poate ii place 8) MIE NU !!!
|
excelenta pt o dacie dar din cate vad yo botol masinii prca seama cu cel de bmw la fel si spatele parca e de ursulet !!!! :P
|
Extraordinar de... nasoala :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning