![]() |
Mitsubishi starion
6 Attachment(s)
o masina veche cu un propietar care a dezvoltat o pasiune nebuna pentru ea
f multe detalii despre ea in una din pozele atasate mai multe poze in galeria foto de la power tuning show |
este destul de frumoasa...
mie unu imi plac mashinile din generatzia celica...care cred ca si aceasta face parte tot din aceasi generatzie... am votat Reusita! |
mdea e misto la exterior dar interioru lasa mult de dorit:(( oricum e misto nu miar fi rusine ina sa ceva
|
mie imi place..e simpla ,nu e incarcata ...:wink:
|
este o masina foumosa pt anul in care este fabricata 260 km in bord eu zic ca este destul*este sport si manualul de prezentare este destul de incarcat :mrgreen:
|
-aceasta poate fi numita o masina in care sa bagat pasiune si bani, nu are plusuri la capitolul styling este evident natura sa si anul de fabricatie nu i permit, dar exceleaza la partea tehnica , aceasta aducand un plus pt propietar ce demonstreaza ca stie cu ce se mananca pasiunea asta ......bravo pt pasiune si munca depusa
|
frumos tot respectul pt proprietar
|
subscriu si eu aici: respect proprietarului...
|
Re: Mitsubishi starion
Destul de incarcata lista aia :) ! nice! felicitari!
|
Faina ca dor e din Arad :lol:
|
:D frumoasa rau... foarte ingrijita ..respect pt tot ..bafta in cont ;)
|
Pe mine m-a atras look-ul per total al masini. Nici incarcata ca un pom de Craciun, nici saraca. Vopseaua se potriveste de minune, iar de jante ce pot spune....MESERIE!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning