![]() |
romanu si loganu
2 Attachment(s)
un prieten de-al meu a facut pozele astea cu telefonul mobil. am murit de ras cand le-am vazut, nu-mi vine sa cred unde a putut sa lipeasca \"coada de rechin\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ce sucker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
|
poate ala e maner sa deschida portbagajul.... :lol: :lol: :lol: CATA IMAGINATIE....
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
habar n-aveti... va luati aiurea de om. Coada aia chiar are rost acolo.
Pai cand cari o masina de spalat in portbagaj codita aia ajunge sus si isi face treaba din punct de vedere aerodinamic. :lol: |
voi n`atzi inteles k el merge cu portbagaju deschis .... si coditza aia ii ofera aerodinamicitate ... ... \" Taie Aeru` \"
|
singurul care are dreptate e andrey :)....nimic nu stitzi :D
|
macar daca stia unde sa il puna da oricum dadea in penibil...
am mai vaz coada de rekin si pe dacia 1300 de prin 85... da asta le-a intrecut pe toate poate avea nishte efecte aerodinamice mai sporite pe capacul portbagajului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
tzaranimea e in floare ...
|
Asta e un cuier pentru haine pus invers.
|
ce sa ceri ...
|
Am si eu un specimen in Ploiesti cu un Cielo, a pus coada in locul unde vine antena de pe plafon din fatza INVERS
|
Re:
Quote:
|
poate gresesc sau poate a gresit si a crezut ca antena de la GPS se pune pe ..... poate are omu GPS ar fi ceva :P sau poate varful vrea sa ne indice ca masina e 1.4 ci nu varianta full ce si-ar dori el cu geamuri electrice :lol:
|
nu nu nu, nu ati prins ideea... aia e de la sistemul de navigatie :lol: :lol:
e pusa pe portbagaj ca sa nu-i vada politia sistemele performante si sa i-l confiste, ca asa a auzit el ca au patit unii cu antiradarele :lol: :lol: antiradar, navigatie, tot o kestie electronica, n-ar sti sa-ti explice exact diferentele :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning