![]() |
Game Zone
Sunt sigur ca exista gameri inraiti printre voi .
Cu /Pe ce va pierdeti timpul ? Auto si nu numai. |
Re: Game Zone
quick 3 arena am participat la tot felu de turneie.. dar m-am lasat.. si acum joc.. doar.. cu amatori.. :D si mai nou carbon asa de plictiseala..
|
Pai mai nou de plictiseala am luat Bomberman si Mario pe PC :D
Pe ps2 NFS Pro Street, Mortal Kombat, Fifa 08, D1GP Wobule te astept la maneta :lol: |
Eu vreau sa mi iau Desperados (amintiri din copilarie ca sa zic asa)
E un fel de Commandos dar in still Western, cu cowboy n shit...foarte tare Dar il da jos prea greu...:( si nici nu cred ca il gasesc in magazine) dar o sa ma duc sa verific. |
counter strike la munca da sa nu afle nime..... si mai bag cate o Forza pe xbox cu frate-meu ala mic
|
Jocurile cu maşini: L.A Racing Streets. Undercover, Pro Street, Gta 4, Bus Driver şi mai jucam unele de strategie: Brood, Aoe 2,3, Redalert, Mu Online.
Şi acum îmi mai pierd timpul cu Counter-Strike 1.6 Eu sincer nu prea am timp să mă joc şi sunt totuşi copil. |
Cu jocurile astea îmi pierd eu timpul :-)
* NFS Underground 2 * NFS Most Wanted * NFS Carbon * Live For Speed * Street Legal Racing-Redline * CS 1.6 * CS S * CS CZ La CS, mä gäsiti sub numele Jadak ;) :eyebrow: |
F.E.A.R si Left 4 Dead ;)
si cand mai merg pe la Yula mai bagam cate un FIFA pe ps2 Barca vs Chlsea GO ON CHELSEA!:twisted: |
chiar daca am vreo 40 de jocuri pe PS2, vreo 10 pe PS3 si 10 pe Wii, nu ma joc foarte des dar ma distreaza enorm sa joc W3-Frozen Throne pe battlenet, Footmen Frenzy custom game, joc aproape zilnic
|
wtf is that ?:))
|
eu imi pierd o gramada de vreme cu gta iv :D ( sub 18 ani ? ceaaiiii mah ! ) si ... neeeeeed for speeeeed :D de la underground 2 la undercover. si mai ii fifa 09, 08 ( campionu' de pe messenger :)))) ) assasin's creed, The Godfather II, Juiced 2, GTA San Andreas Multiplayer ( cine nu stie cum sa il faca sa joace online sa imi trimita un PM , as fi bucuros sa te ajut ) si ... test drive unlimited ( nu pot sa termin 3 curse :(( ) si un joc de strategie destul de vechi... cossacks - back to war ( un joc din copilarie care l-am regasit :D )
|
poate cineva sa imi zica daca ii posibil sa schimb rezolutia la un joc fara sa intru in el ? l-am si dezinstalat da ... nimic :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning