![]() |
Alerta! Clona chinezeasca de MINI
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...50805b1537.jpg
Alerta! Clona chinezeasca de MINI Cu adanca durere in suflet, va anuntam ca dragii de chinezi au mai clonat o masina, si ne intrebam "ce urmeaza???". Dupa ce au facut copii insipide de Rolls Royce, Mercedes, Cadillac, Smart, Fiat Panda si Toyota RAV-4, chinezii lovesc in simbolul britanicului, MINI COOPER. Da, au clonat un Mini. Numai ca al lor are cinci usi si MINIme retusuri, ca sa nu fie acuzati de plagiatul evident... Nu se numeste Mini, ci Lifan 3-Series, dar seamana destul de bine cu un Mini...E ciudat faptul ca nu lasa nici numele marcilor in pace. Parca 3-Series apartine de BMW...Ironia sortii joaca un rol important...Mini e detinuta de BMW. Am putea pune niste pariuri, dar nu se cade. Ce masina credeti ca vor clona chinezii in continuare? DACIA LOGAN? Logan Lifan s-ar numi...Nici nu vrem sa ne gandim... |
Re: Alerta! Clona chinezeasca de MINI
si jante "bbs" :)) doamne fereste..aa apropo si X5` au copiat...am vazut live :P model in parcare la praktiker in urma cu 1 an si ceva :) dar nu-i mai tin minte numele :p
|
sincer sa fiu nu ma mira nimic la astia cloneaza telefoane .. pda-uri imbracaminte incaltaminte .. masini .. chiar nu ma mai mira ...
|
urata cu crengi.. mai are si -5 * .. intr un final kinezii astia o sa cloneze si oameni !! china-sapiens !! :-ss
|
Ce frast sau saturat de orez si sau apucat de Clonat maimutze ??:))) sa imi cloneze si mie un brabus :D
|
bah da urata e ... am vazut si eu x5-ul ala wanna-be ... la fel de urat si necizelat!
|
o ciudatenie de masina
|
ba sa dea naiba exista ceva ce chineji astia nu pot copia ............urata rau masina
|
Pai si la Siab era expus o copie dupa Smart si parca tot chinezilor le apartinea din cate tin yo minte.
|
cred ca logan e urmatoarea masina care o vor clona:))
|
buey ... dar la catzi is .. adica vre-o 1 miloard si ceva de oameni ...
nici unu nu poate veni cu niste idei originale ? doar cu copy ? asta spre deosebire de japoneze care sunt masini in adevaratul sens a cuvantului e urata ... |
uglyyyyyyyy
|
nu se stie la ce pret e acolo... ca m-ar interesa sa aduc cateva in tara :P
|
mie mi se pare chiar mai reushit decat originalul:P
|
Quote:
|