![]() |
cu numere straine in romania
sunt rezident si muncesc in spania, si ma delegat in romania cu munca.
ca sa ma misc in tara i-mi dau o masina care este inmatriculata in spania pe numele sefului meu cu toate actele in regula asigurare, revizii, impozite. intrebarile sunt urmatoarele, ca sa circul in romania i-mi trebuie procura pe numele meu? trebuie sa o scot din tara la fiecare 3 luni cum era inainte? revizia periodica o pot face si in tara? |
Re: cu numere straine in romania
nu stie nimeni?
|
nu trebuie neaparat procura, daca esti trecut in asigurare drept utilizatorul masinii. Si fratele meu e in aceeasi situatie si circula fara probleme. Nu trebuie sa iesi din tara pentru ca nu te contabilizeaza nimeni la granita in Romania. De verificare nu stiu, dar cred ca trebuie facuta in Spania.
|
Iti trebuie procura (notariala - de preferat) tradusa si in limba romana si poti circula fara probleme.
Daca iti expira verificarea tehnica aceasta se poate face si in Romania la RAR. |
Quote:
|
|
Quote:
NU se pot face revizii si plata asigurarii decat in tara de resedinta a masinii.La fel si impozitul se plateste doar in tara de provenienta. Nu mai este necesara iesirea din tara a masinii inainte de 90 de zile. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning