![]() |
oltcit by gbry_el. ce pareri aveti? ce sa ii mai fac?
5 Attachment(s)
aceasta e masina mea. am nevoie de cateva pareri. sper ca am facut ceva bine pana acum. astept parerile voastre.
|
Re: oltcit by gbry_el. ce pareri aveti? ce sa ii mai fac?
misto...imi place la nebunie cum dau jantele albe pe culoarea rosie...
ceva la interior??...compartiment motor...? keep it clean ;) |
5 Attachment(s)
la motor in curand un comprimat si carburi de alfa 33. interiorul piele sintetica crem. momentan am doar scaunele schimbate iar motorul e stoch. pe viitor capota bad look,bixenon.
|
masina arata bne ai muncit la ea felicitari
ai putea sa faci in interior o singura culoare sau macar 2 u ai alb gri albastru negru rosu :rolleyes2 bara din spate mie sincer nu imi palce cum sta asa dezbracata am mai vazut la a lu laur da parca a lui e mai ridicata un pic si sta mai bene ( ex: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1194537086 ) evacuare ce ai pe ea ???? ca nu mai stiu :-? farurile incearca sa le faci transparente sau lasale stock , cu negru mi se par urate :P vrei sa ii pui bixenoane ??? :)) zic sa lasi halogen ca nu are rost sa dai gramezi de bani pe lumini eh sper ca nu te-ai suparat pe je .... bafta in continuare ah era sa uit inca ceva nu o mai forja atat :P:P:P numa bene |
de evacuare nu m-am apucat. dar am o idee deja pusa in aplicare. 2 iesiri cu finala de inox. a lu laure arata asa ca are jante pe 15. daca o ridic mai mult arata ridicol.
ps: o forjez pt ca e pentru forja facuta!:rolleyes2 ;) |
Mda arata bine
|
Salut. Am vazut la un oltcit la rotile din spate ,acolo unde vine aripa de nu se vede toata roata decupat dupa forma rotii in asa fel incat ziceai ca asa a iesit masina din fabrica,parerea mea ca arata super marfa...cam asta i-as face eu si o bara pe spate ca nu prea da bine asa e prea goala.Spor la treaba in continuare
|
5 Attachment(s)
poze recente...
|
e frumoasa ....am avut si eu unu,nota 10...doar cine nu stie cum se merge cu el(in general) isi da cu parerea aiurea...arata belea cu garda lasata,noroc cu barile de torsiune :D dar interior...m`i se pare ca ai cam multe culori pe acolo...plus ca nu prea se potrivesc cu rosu`l masini..
|
ridico un pic pe spate ....arata parca ai avea saci de grau in ea.... de interior si restu ti-am mai zis ;) bafta
|
Eu zic ca daca ai face tot interiorul alb ar arata mult mai bine contrastul pentru ca sincer nici mie numi prea place cum arata rosu si albastru, dar imi place cum arata rosu cu bordul alb.Cred k imi vopsesc si eu bordul la dacie alb, mersi de inspiratie!
|
6 Attachment(s)
poze mai noi...ma apuc acum de ea ca 2 luni sunt pieton. vreau sa ma ajute cienva cu o idee de vopsire. ce culoare sa o fac? un vinil ceva? 2 culori? poze recente..
|
6 Attachment(s)
poze cu interiorul...destul cu albastrul...
|
f frumos ... l`ai reusit bine
|
WOW
Arata super interiorul. Ai bagat ceva bani, munca si pasiune in masina asta. Pacat ca e olcit :( La motor i-ai facut ceva ? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning