![]() |
Volvo XC60 la Geneva '08
13 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...24f04ef954.jpg
Volvo XC60 la Geneva '08 Suedezii isi indreapta atentia spre Salonul de la Geneva (6-16 martie 2008), unde vor prezenta conceptul XC60, prevazut pentru 2009. Acesta ar putea avea ca "tinta" Acura RDX, BMW X3 sau alte CUV-uri(Crossover Utility Vehicle). Se pare ca XC60 va avea un motor 3.2L cu 6 cilindri in linie, imprumutat de la S80. Vanzarile in Europa ar urma sa inceapa in 2008, iar in America undeva la inceputul lui 2009. |
Re: Volvo XC60 la Geneva '08
superb imi place
|
Un mare WOW :D..e bine ca a schimbat un pic forma farurilor dar stopurile sunt specifice Volvo :D...intodeauna Volvo a fost o masina serioasa!
|
frumoasa masinutza........
|
Inca nu avem licenta de zbor, de ce fac astia OZN-uri?
Imaginativo fara roti..... |
Arata super bine .. imi place cum a iesit
|
e frumos ... f frumos ... da e concept :(
|
absolut superb
|
speram sa pastreze forma stopurilor nu numai in versiunea de concept,oricum interiorul sigur nu o sa arate asa la masinile de serie
|
nimic nou, conceptul l-am vazut si la siab sper sa arate la fel de bine si masina de serie.
|
3 Attachment(s)
foarte frumos. doar e volvo. stopurile sunt extrem de reusite. doar nu ne asteptam la ceva nasol de la volvo :lol:
|
frumos...dar oare asa va arata si modelul de serie?? :-P
|
am vazut pe youtube un filmulet cu el... foarte reusit conceptul ..
|
volvo mereu ramane volvo, nu se compara cu nici o alta marca !!! sunt incantat de noul model.. pe cand ajunge si la noi?
|
E superb, chiar daca nu imi plac SUV-urile
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning