![]() |
40 de ani de Hot Wheels
21 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...24c5aec678.jpg
40 de ani de Hot Wheels Multi dintre noi si-au trait copilaria in compania masinutelor de la Hot Wheels sau Bburago. Multe "liniute" s-au dat pe covorul din sufragerie si probabil ca si acum, cand "ne-am facut mari", tinem inca la miniaturile si machetele noastre. Hot Wheels a inceput sa fabrice masinute die-cast in 1968 si anul acesta implineste 40 de ani. Pentru aniversare, artistii au decis sa-si bucure fanii cu noi concepte. Cei de la HW au de ce sa fie mandri: au vandut patru miliarde de masinute pana in prezent. Fanii ii vor urma pretutindeni de-alungul turneului aniversar, mai ales ca vor prezenta si vinde noi modele Hot Wheels. Ai o macheta Hot Wheels ? Daca da cum arata ? |
Re: 40 de ani de Hot Wheels
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
La multi ani Hot Wheels :D . Daca asa avea oportunitatea sa fiu designer si sa aleg intre Ferrari si Hot Wheels as alega Hot Wheels pentru ca imposibilul il face posibil prin aceste splendide machete care uneori sunt aduse la scara reala :D |
La multi ani HotWheels.. ;)
|
La Multi Ani HOT WhEELS sunt inebunit dupa hot wheel si burago....am o gramada de masinutze dastea :D
|
La Multi Ani!! SI la cat mai multe masinute......
|
Mandru de jukrioarele mele:X:X:X
Happy Birthday Hot Wheels |
La Multi Ani !!!!!!
super masinutze :)) |
ce poti sa mai zici..doar sa le iubesti..vom ramane baietei 4ever..in fata lor...superb
|
uitati inca ceva legat de aniversarea lor :
http://www.click.ro/pe-glob/cea-mai-...carie-din-lume |
super !! ... imi place macheta din prima poza mult de tot
|
La Multi Ani HW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol: :lol::D:-) Masinutele mele preferate am 365 de modele mici!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P
|
la multi ani!!!!!!!!!!!!!hot wheels...am o gramada...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning