![]() |
sfaturi pentru 206
Salut, am un 206 (1.4 Hdi) si m-ar interesa sa ii pun niste stopuri care sa arate bine. ++ Am o intrebare: la ce firma ar trebui sa ma duc sa imi faca chipul?Merita? chiar se simte diferenta?
Multumesc! |
Re: tuning 206
stopuri poti sa ii pui ..sunt multe modele...dar incearca sa faci cumva sa nepui ceva poze cu masina sa vedem ce si cum
|
ok...o sa pun diseara poze cu masina
|
Stopuri pe leduri si da,merita sa o chipuiesti:-P Poze cu masina..ce culoare e?
|
pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
5 Attachment(s)
gata am pus poze...intr-un final:P Dati-mi idei
multumesc anticipat! |
gata au fugit toate ideile?:P nimic nimic?:))
|
jante ..primul lucru
apoi poti incepe cu ceva bari praguri..dar nu de piata ..ceva pt peugeot:D id de mess...cj82ufo si povestim |
oka...thx, ti-am dat add
|
Folii dar nu negre;) pe toate geamurile,jante neaparat si stopuri ca tot vroiai tu;) gasesti ceva dragut pt masina daca te uiti pe net cu atentie ;)
|
ce culoare foliile? Cam cat m-ar costa? (nu de alta dar nu prea am avut timp sa ma interesez).
|
Negre dar sa se vada putin inauntru;sa nu aiba transparenta 5% ;) Depinde daca vrei omologata undeva pe la 5 milioane toate geamurile,daca nu gasesti mult mai ieftin,vreo 2 milioane;)
|
in acest caz prefer omologate. Ms:D
|
te rezolv eu pe toata masina folie omologata 450 ron ... sau ceva pleoape .. ;;) misto
|
iDEi: Jante pe 16", 17" (Originale Peugeot) ; arcuri + amortizoare ; stopuri ; faruri ; xenon faza scurta + proiectoare ; folie fata-spate ; muzica... sunt multe de facut, depinde de buget si de ce-ti place tie!
|
All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2025 4Tuning