![]() |
articol din RO in wrecked exotics eronat
3 Attachment(s)
http://www.wreckedexotics.com/newpho...d/bad511.shtml
Car: 2004 Renault Clio Description: Car got pinned between two trams and a pole. The lady who was driving got away without a scratch. Location: Bucharest, Romania femeia a murit era sora psihologului de la Antena 1 emisiunea 955 sau cam asa ceva |
vuia cum arata mashina :shock: :shock: :shock: :shock:
odishneasca-se in pace! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
Re: articol din RO in wrecked exotics eronat
Quote:
|
pai asta zic si eu ca nu e adevarat ce au scris ei referitor la accident , presupun ca nu sau informat delok
|
este adevarat ca a scapat fara nici o zgarietura...am vazut`o pe tipa dupa accident (am fost acolo...s`a intamplat la BIG) si cine nu ma cred sa se uite la scaunul soferului sa vada ca este neatins!! :)...ce n`am reusit sa aflu este cum a ajuns intre tramvai si stalp :) e un mare mister pt mine :D
|
Da si eu tin minte ca a scapat.
si oricum in poze masina era in urma descarcerarii si a mutarii tramvaiului... manevre care au distrus mai tare masina fata de momentul accidentului. |
se poate sa ma fi inselat dar imi aduc aminte tot dintr-un articol din LIbertatea cum spunea ca sora prezentatorului de la emis ..... a decedat in spital nu la locul accidentului , asa sa stiu in sfarsit
|
Si eu tin minte ca nu a vut nimik !
|
femeia a scapat.
era in varsta si blonda . o aratau la tv :) cum era de ravasita :lol: ea a parit ca symbolul e mai tare decat tramvaiul . a pierdut |
am fost chiar acolo si am urmarit operatiunea celor de la descarcerare si femeia nu a patit nimik.
|
1 Attachment(s)
uite ce bine arata trpla de r. clio din poza asta...
|
nu prea cred ca a scapat nevatamata.......n-are cum
|
Re:
Quote:
|
in fine, dar eu ma intreb ce cauta un clio symbol la wrecked exotics :roll: :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning