Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   'Vopsire' stop spate (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/63428-vopsire-stop-spate.html)

83-FBJ 19-01-08 13:05

'Vopsire' stop spate

1 Attachment(s)
Salutare,

Sper ca am postat bine subiectul. Tocmai mi-am achizitionat un stop spate (cel din attachment).
Vreau sa-i vopsesc sticla clara (sau plastic ce-o fi) intr-o nuanta deschisa de rosu si as vrea sa stiu unde pot sa fac asta in Bucuresti?

Mersi fain.

shaid-kid 19-01-08 13:45

Re: 'Vopsire' stop spate

Te duci frumos la Cora iei un spray rosu special pt stopuri si dai un strat subtire pe far...si aia e. Bafta la treaba!

brownshark 19-01-08 14:16

Quote:

Originally Posted by shaid-kid (Post 1301348)
Te duci frumos la Cora iei un spray rosu special pt stopuri si dai un strat subtire pe far...si aia e. Bafta la treaba!

NEVER !!!!

brownshark 19-01-08 14:18

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 1301295)
Salutare,

Sper ca am postat bine subiectul. Tocmai mi-am achizitionat un stop spate (cel din attachment).
Vreau sa-i vopsesc sticla clara (sau plastic ce-o fi) intr-o nuanta deschisa de rosu si as vrea sa stiu unde pot sa fac asta in Bucuresti?

Mersi fain.

ai cumparat doar unul ? trb sa se potriveasca la nuanta cu un alt stop mai vechi ?

83-FBJ 19-01-08 18:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 1301416)
ai cumparat doar unul ? trb sa se potriveasca la nuanta cu un alt stop mai vechi ?

Nu scuze. Am luat o pereche si nu-mi plac pe negru si vreau sa fac sticla rosie. Cam asa as vrea sa arate, cum e in atasament.

P.s. si nici n-as vrea sa incerc metoda cu spray-ul din cora :)

brownshark 19-01-08 18:58

ce nuanta de vopsea e masina ?
ce ai facut tu in photoshop are 2 zone incolore , e putin cam greu de realizat pt un novice .
daca vrei pune dimensiunile conturului stopului pe thread.
poti sa le iei cu un cm de croitorie .
nuanta e fixa sau se poate altera in limitele bunului simt ?

no limits design 19-01-08 22:31

in mod normal pentru stopurile fumurii sau cu rosu cum vrei tu se foloseste lac( eu folosesc lac acrilic de la klar ) si f f putin negru (sau rosu in cazul tau) ...... bafta

brownshark 19-01-08 22:42

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1302340)
in mod normal pentru stopurile fumurii sau cu rosu cum vrei tu se foloseste lac( eu folosesc lac acrilic de la klar ) si f f putin negru (sau rosu in cazul tau) ...... bafta

nu mai zapacii copilul...
cum sa colorezi lacul cu vopsea ? te-ai uitat vreodata la vopsea la microscop ?la tintomeru ? , macar cu lupa ? vopseaua e pe baza de pulberi...lui i-ar trb un colorant lichid , fara granule...dar asta e trb de profesionisti....

no limits design 19-01-08 22:48

si tu esti profesionist corect??... ca vad ca tot insisisti pe chestia asta.... eu iti spun ca asha am facut eu la multe masini si e perfect....se coloreaza foarte bine... asa ca nu vorbi prostii oricat de profesionist ai fi la vopsit stopuri ........incearca si dupa aia vorbeste

brownshark 19-01-08 22:57

la cit de mare si de simpla / lisa e suprafata stopului se cunosc particulele de pigment in stratul de lac ; ca si cum ar fi praf / gunoaie in lac.

asa ca...

83-FBJ 19-01-08 23:08

1 la mana...nu stiu la ce te referi cand folosesti cuvantul copil
2 la mana...as vrea sa stiu si eu UNDE pot face asta, caci eu n-as vrea sa stric stop-ul incercand sa fac eu un lucru pe care nu stiu cum sa-l fac...

brownshark 19-01-08 23:15

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 1302427)
1 la mana...nu stiu la ce te referi cand folosesti cuvantul copil
2 la mana...as vrea sa stiu si eu UNDE pot face asta, caci eu n-as vrea sa stric stop-ul incercand sa fac eu un lucru pe care nu stiu cum sa-l fac...

l
1 . a cum ai inceput pareai cam copil / fara experienta...
2 . daca raspundeai la postul 6 puteam sa avansam cu discutia

gelu_r 20-01-08 11:15

uite aici.. https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/2653-neoane-stikere-ceasuri-albe-stopuri-albe.html

vlad calugaroiu 24-01-08 20:15

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 1301295)
Salutare,

Mersi fain.

Incearca la wizards ,da daca ai tu tupeu ia un sprei cu vopsea rosie shi d departe dai usor doar vapori sa ajunga p suprafata spate a stopului, nu rade d mine ca am 15 ani zo am facut chestia asta la multi tovarasi cu dacii

scorpionxxx 25-01-08 14:56

Quote:

Originally Posted by vlad calugaroiu (Post 1312393)
Incearca la wizards ,da daca ai tu tupeu ia un sprei cu vopsea rosie shi d departe dai usor doar vapori sa ajunga p suprafata spate a stopului, nu rade d mine ca am 15 ani zo am facut chestia asta la multi tovarasi cu dacii

scz dar am stopuri normale oare cum ar arata daca as lipii folie fumurie ???

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning