![]() |
Adresa PitStop Tuning?
Stie careva pe unde mai au magazin cei de la PitStop? Am inteles ca e pe undeva pe linga targul Vitan. Stie cineva strada exacta? Am intrat pe site si acolo este (inca) scrisa adresa veche: str Tunari.
|
Re: Adresa PitStop Tuning?
Mai aveau un magazin si la Perla. Ai incercat acolo?
Intersectia Stefan Cel Mare cu Calea Dorobanti , in spatele restaurantului Perla , la parterul blocurilor (sau in spate la Astra Bets ca ala se vede primu in intersectia aia). |
S-au mutat de mult de acolo. Am gasit, intr-un final --> sunt acum in complexul AXA Europa (vis-a-vis de tirgul auto Vitan), au un magazin mic si un depozit.
|
La cat sunt de seriosi, o sa ajunga la taraba in Vitan, in cel mai bun caz
|
Quote:
|
Foarte adevarat. Pai de-aia ii si caut. O sa ajung la chestii nasoale cu ei din cauza unei comenzi neonorate.
Nu mai stiu ce sa cred despre ei, fratilor. Mi-au facut masina fara probleme. De trei ani am cumparat de la ei. Si acuma, nu au fost in stare sa aduca niste amarite de bare stabilizatoare. Au disparut toti cei care lucrau pe acolo: Edi, Mihnea, Milan. Gabi, patronul e de negasit. Multumesc mult pt reply-uri, oricum. Saluti. |
eu am asteptat 5 luni pt un kit de suspensie.
initial gresisera comanda si au primit altceva de la furnizor. dupa ce am facut sesizare la OPC Bucuresti la o saptamana m-au sunta sa vin sa imi iau kitul. incearca asta si tu. poate reusesti. |
Eu am dat avans pt un kit exterior de Bmw, cand m-am apucat si eu de afacerea asta si am crezut ca pot colabora cu ei pe anumite chestii, asta in urma cu vreo 2 ani si dupa 2 luni de asteptare a trebuit sa returnez banii la client. Din buzunarul meu si cand te apuci de o afacere se simt 600 euro, asa ca o sa-i ard cu fiecare ocazie
|
Asa o sa fac si eu, john33exe. Le-o dreg eu cumva.
|
Salut...mai stiti ceva de milogii astia ???si eu am de facut niste socoteli cu ei cu niste roti pe care le-am dus inapoi sa mi le schimbe pe garantie is nu am mai primit decat un proces verbal de predare-primire...daca ma puteti ajuta si pe mine cumva v-as ramane doator vandut mai rau decat imi sunt ei mie :) va las si un id de mess ( razvy_boy ) ca aici intruu mai rar..inca odata va rog mult daca stiti ceva de ei anuntati-ma si pe mine...
Multumesc frumos... |
Eu astept un body kit care trebuia sa ajunga in 3 saptamani de 3 luni si normal nu mai raspunde nimeni la telefon.Maine Opc si politie clar...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning