![]() |
Honda Fit F154SC de la Mugen
19 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...0b5c5e21cf.jpg
Honda Fit F154SC de la Mugen Honda Fit de la Mugen e propulsata de un motor 1.5L de 150 CP. S-a modificat cam tot ce se putea modifica, spun cei de la Mugen: suspensiile, evacuarea, franele, sa nu mai vorbim de kitul exterior wide, cu prize de aer pentru o mai buna racire a motorului, eleron din carbon, garda la sol coborata, jante din aliaj. Toate aceste elemente fac din Fit o atractie si demonstreaza ca tunerii au atentie distributiva, modificand ambele modele cu aceeasi pasiune, respectiv Type R-ul si Fit-ul. |
Re: Honda Fit F154SC de la Mugen
Foarte frumoasa masina si cred ca se misca si destul de bine cu 150 de caluti.
|
frumoasa masina..1,5 L 150 CP nice:D. La o greutate de aproximativ 1500kg..trage bine :D
|
Mi-ar placea sa ma plimbe prietena mea cu ea prin oras dar nu sa o am!
|
Draguta masina dar nu mi-ar placea sa o am :D
|
1 Attachment(s)
150 hp vai cred k se misca repede:D ee mica...pffff ce te strecori cu ea :D frumoasa masina
:peace: i love GT-R34:peace: |
arata foarte bune
|
Vai cat e de frumoasa! Este practic un Civic Type-R mai mic!
|
E draguta pentru un OZN dar ca masina nu cred ca are ce cauta pe strazi, prefer sa ramana in vitrina chair si cu cei 150 de caluti ai iei.....
|
e chiar superba...
|
1.5 & 150cp...o mica bestie....mie imi place...si culoare ii vine bine....
|
arata super bestial ,e reusita ,kitul ii vine super, arata si agresiva unpic ,motorasul e suficient pt ea ca doar nu mergi cu ea la dragstere', e bestiala ce sa mai ,iti ia ochii ,..nici exagerat de mica ,e reusita...mie imi place dar eu prefer RWD .....
|
e foarte reusita si la cat e de mica 150 de cai sunt suficienti
|
auzi ma cica nu i'ar place sa aiba masina asta....da ce va place?..dacie?....pretentiosi is oamenii in ziua d azi
|
Inca un pocket rocket! E foc mashina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning