![]() |
Cabriolet 911 bazat pe Porsche 997 Turbo
8 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...f6fef97643.jpg
Cabriolet 911 bazat pe Porsche 997 Turbo Tunerii de la "speedART" ne incanta cu acest Porsche 911, cu sasiu de 997 Turbo. Masina are 600 CP/cuplu 800 nm, motorul fiind unul VTG-Turbo-charger. Sistemul de evacuare e dotat cu sound switch si catalizator sport. Kitul exterior aerodinamic BTR-XL include bara fata, grila din carbon pentru o mai buna racire si aerodinamica, pragurile laterale, diffusor-ul spate, bara spate ajustabila si oglinzi imbracate in carbon, vopsite in rosu, culoarea reprezentativa a speedART-ului. Suspensia este una ajustabila sport, cu 6 pistoane 380X32 fata si 4 pistoane 380X28 mm spate. La interior, sunt inserate diferite elemente din carbon, un volan sport speedART dotat cu airbag, short shifter si carpete speedART. Bolidul poate fi "incaltat" in doua tipuri de jante: RSC II Elegance de 20", vopsite in negru sau Cross Racing de 20", vopsite in alb. In ambele cazuri, cauciucurile raman de 245/30 ZR20 pe fata si 325/25 ZR20 pe spate. Ca performante, masina nu dezamageste deloc. 0-100 km/h in 3,4 s. 0-200 km/h in 10,8 s. Viteza maxima: 325 km/h (fara cutia de viteze modificata). |
Re: Cabriolet 911 bazat pe Porsche 997 Turbo
Asta e bun de dat zapada iarna la ce garda are. dar nu prea inteleg de au facut oglinzile rosii, ce aia fibra de carbon vopsita? sau imitatie
|
Dar tu cam ce garda ai vrea sa aiba un 911? Un 25 de cm cred ca ar fi ok. Oricum masina e super si performantele deasemenea
|
mai mult ca sigur nu ar pune imitatie de carbon pe asa masina...e prea de fitze ca sa o strice cu prostii si mai ales cati bani sunt bagati in motor si aerodinamik ar fi pacat sa greseasca in halul asta....rosu ala e cam naspa ca nu e in tema,mai bine nu le mai vopsea,in rest...soooooooper
|
super tare...as vrea sa vad o liniuta intre porsche-le asta si R8 V12 TDI sau si R8-ul ala pe benzina....:-D . aa?? ce ziceti?? eu unu as baga pe porsche
:-D :peace: |
nu stiu care ar fi ala care sa bage pe R8 :lol:
|
arata chiar ciudat cu oglinzile rosii :) dar nu ma supar deloc daca mi-o dau si asa :)
|
Quote:
Scrie destul de clar: "oglinzi imbracate in carbon, vopsite in rosu, culoarea reprezentativa a speedART-ului" Masina este o adevarata bijuterie... :twisted: |
e o solutie foarte buna de design ideea cu oglinzile rosii... parerea mea e ca arata foarte bine
|
cu sau fara oglinzi rosii masina asta e reusita din toate punctele de vedere :D
|
superb rau
|
Quote:
|
Pacat ca nu e coupe!:oops: