Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Concept Ferrari F250 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/63253-concept-ferrari-f250.html)

4TuningRO 17-01-08 15:14

Concept Ferrari F250

3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...f62bcbfcb8.jpg
Concept Ferrari F250

Conceptul lui Idries Omar urmeaza o linie simpla, aerodinamica si frumoasa, care inspira viteza. Aceasta a fost influentata si de design-ul modelelor mai vechi de la Ferrari. Designer-ul a profitat din plin de traditionala pozitie a motorului, adoptand un look cat mai agresiv. Aspectul intimideaza, masina semanand cu un predator gata de atac.

Initial, Idries Omar a desenat masina ca un proiect "Dino". Numele nu servea insa imaginea sportiva, asa ca a mizat pe Ferrari F250. Numarul 250 provine de la legendarul model Ferrari 250 GTO. Ferrari F250 ar fi propulsat de un motor 2.5L V6 pe bio-fuel.

EaGle 17-01-08 15:30

Re: Concept Ferrari F250

Prea umflate aripile fata si stopurile pur si simplu zici ca sunt decupate de pe alta masina. S-a dus Ferrari, btw..sper sa nu fie realizat!

2fast4you 17-01-08 15:58

Mie spoileru spate mi se pare prea masiv parca ii mai lipseste ceva.

Coss_min 17-01-08 16:10

2 Attachment(s)
Sincer din fata mi se pare ca seamana cu un McLaren F1.

SylverShark 17-01-08 16:10

fata imi place,chiar agresiva...spatele nu e reusit

ESPinoza 17-01-08 16:21

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1297670)
Prea umflate aripile fata si stopurile pur si simplu zici ca sunt decupate de pe alta masina. S-a dus Ferrari, btw..sper sa nu fie realizat!

unde se duce?:)))

inradevar destul de izbitoarea asemanarea cu mclaren in fatza

Coss_min 17-01-08 16:30

2 Attachment(s)
Si am gasit si spatele, aripi putin mai umflate stopuri mai mici. :D

EaGle 17-01-08 16:30

@Esp: Adica isi pierde designul :D...O sa se vada rezultatele cand Pininfarina nu o sa mai fie :(
Oricum, eu nu mai am incredere in masinile astea facute in Max sau Photoshop, pana nu vine prezentata masina la salon pentru mine este egal cu 0-ZERO!

ESPinoza 17-01-08 16:47

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 1297772)

in ziua de azi e greu sa mai faci o mashina care chiar sa nu semene cu niciuna facuta pana acum... daca se aseamana oarecum nu inseamna neaparat ca s`a inspirat de la ele ,

ESPinoza 17-01-08 16:49

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 1297772)

in ziua de azi e greu sa mai faci o mashina care chiar sa nu semene cu niciuna facuta pana acum... daca se aseamana oarecum nu inseamna neaparat ca s`a inspirat de la ele ,

eagle eu inca am increde in ferrari desi am auzit ca vor sa scoate un suv... asta e cam nasol. ar trebui sa`l scoata sub alt nume ,, sa`l bage sub sIgla FIAT :)))

EaGle 17-01-08 16:57

Da, inca mai fac si ei unele modele frumoase, dar putine cu adevarat frumoase. In ultimii 10-15 ani cele mai reusite au fost F50, 550 Maranello, 465M GT, 575 Maranello, 550 Barchetta, Enzo si hai 612 Scaglietti. Maserati vad ca incepe sa iasa in evidenta din nou :D MC12 (desii seamana un pic cu Enzo dar sunt din aceeasi familie :D), GranSport si GranTurismo sunt destul de reusite :D Maserati style :-P
PS: Mai degraba seamana cu Prima Speedster in spate;)

Zep 17-01-08 16:59

Vorbitzi degeaba ..asa la fiecare masina gasesti o asemanare cu o alta masina ! masina e bestiala sper sa fie scoasa dar sa modifice un pic evacuarea doar tips-urile un pic mai mari si sa scoata semnalizarile de pe fatza strica aspectul agresiv al botului ! in rest nota 10+
P.S. spatele masinii este ceva ***urist si e super !

Strainger 17-01-08 17:07

Mie unu imi place masina

EaGle 17-01-08 17:32

Quote:

Originally Posted by Zep (Post 1297811)
Vorbitzi degeaba ..asa la fiecare masina gasesti o asemanare cu o alta masina ! masina e bestiala sper sa fie scoasa dar sa modifice un pic evacuarea doar tips-urile un pic mai mari si sa scoata semnalizarile de pe fatza strica aspectul agresiv al botului ! in rest nota 10+
P.S. spatele masinii este ceva ***urist si e super !

Omule, noi vorbim de un anumit lucru pentru un anumit scop=nu vorbim degeaba. Sunt sigur 100% ca masina nu va arata asa deoarece stopurile in spate, intr-o mare proportie sunt copiate exact de pe F430 Scuderia, partea interna de la faruri la fel si se vede clar ca nu e lucrare facuta de un profesionist pentru ca sunt greseli (parti ciopartite, spite iregulare, lumini asa si asa ...etc.). Fa diferenta intre o poza facuta de un profesionist dar masina sa existe apoi uita-te la astea. Sunt multe aiureli facute in Max, CAD sau Photoshop apoi vin publicate pe net dar 3-4% dintre ele sunt cat de cat produse. Asta a fost ce-am avut de zis,fara comentarii in plus!

Marius_mym89 17-01-08 17:42

hmm...din fata la prima vedere ar parea un F430 putin umflat in aripi :-P.... dar pana nu o sa fie lansat la vre-un salon ceva nu prea as crede ca asa va arata :-D

All times are GMT +2. The time now is 03:18.

- Copyright 2026 4Tuning