![]() |
"Batmobilul" Gillet Vertigo 5
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e454ad43a6.jpg
"Batmobilul" Gillet Vertigo 5 Gillet Vertigo a fost condusa mai des in jocuri, dar exista si-n realitate. Gillet tocmai a lansat o noua versiune a supercar-ului, denumita Vertigo 5, propulsata de un motor 4.0L V6 Alfa Romeo. Astfel, bolidul ajunge de la 0-100 km/h in doar 3.26 s, ramanand totodata...street-legal race car. Vertigo 5 va costa cel mai probabil in jur de 135000 euro. |
Re: "Batmobilul" Gillet Vertigo 5
din lateral seamna cu z3 si este relatif eftina.. si arata si bine..
|
arata bine masina si este destul de ieftina..:twisted:
|
masina e frumusica...totusi cred k e dificil de condus...tu stai in spatele masinii cu 2m de capota in fata
|
arata bine si se merita sa ai o raritate dinasta in garaj dak iti permiti
|
Sincer pare un Gillet Vertigo Streiff restilizat....cu mai putin bun gust...Daca ma uit la modelul din 2001 cel precedent pare a fi un Streiff tunat cu prost gust...masina de baza aratand mult mai bine fara ornamente in surplus....In ce consta comportamentul rutier....nu cred sa difere prea mult de modelul din 2001 ce a fost echipat cu un motor Ford Cosworth ca mai tarziu sa primeasca un alfa de 3 litri V6 ce datorita unei greutati in jurul valorii de 850 de kg permitea atingerea sutei in aproximativ 3 secunde si experiente de neuitat la volanul bolidUlui.....cei care au condus-o afirmand ca este foarte docila si capabila de accelerari ametitoare.. oferind senzatii comparabile cu cele ale unui mult mai cunoscut lamborghini, ferrari sau alte exotice arhicunoscute.
PS : VARIANTA DE CURSE A MODELULUI PRECEDENT..https://www.dailymotion.com/country:b...o-onboard_auto TE LASA FARA COMENTARI |
bai io nus cat de ieftina e...135 000euro!!!!??? cred ca nu atzi vazut pretul bine de zicetzi voi ieftina ...oricum nu e stilul meu
|
piesa de colectie..pretul nu este chiar foarte mare, iar masina arata incredibil..deci sa vezi asa ceva pe strada,ai ramane :shock: :shock:
|
e chiar tare masina cum o fi sa conduci una daia in buc? :))
|
...nu prea e p gustul meu...dar arata destul de bine...
|
Quote:
|
Masina are tractiune pe spate si motorul aproximativ dispus central acesta este motivul unei capote asa mari ...deci cred ca se conduce foarte bine ,probabil cu 2 pasageri ajunge sa aibe dispusa greutatea pe punti 50/50. Totusi pretul e foarte mare pentru o masina care contine piese de la diferiti producatori auto.
|
ce-ati patit ? masina ieftina si frumoasa ? cred ca au schimbat pozele intre timp ca eu vad o uratenie in care nu s-ar urca nici batman cu piese de la masinile ajunse pe la gropile de gunoi. nici nu vreau sa ma gandesc cum se conduce si cat spatiu ai in ea ...
|
Quote:
PS:si totusi mi se pare ceva normal...la tine cam 70% din masini sunt chiftele etc... On Topic: Are un design interesant+0-100 3.3 sec.....cred ca ar atrage ceva priviri pe strazi ;) |
frumoasa..da cred ca se conduce mai greu
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning