Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] Porsche Boxster (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/63104-ext-porsche-boxster.html)

blowwind 16-01-08 08:34

[EXT] Porsche Boxster

4 Attachment(s)
Direct din laboratoarele Nasa :)

aXeL.ZeY 16-01-08 14:40

Re: [EXT] Porsche Boxster

Reusita !? Eu zic ca nu, ca iti ia ochii e altceva, dar ...spatele dupa z8, putin exagerat kitu, are un vot negativ de la mine.

sKyNeT 16-01-08 19:15

mie imi placea cum arata inainte...oricum si acum atrage priviri. Trebuia facut un poll :???:

PS: am votat e "frumoasa intr-adevar" pt ca stiu cine a lucrat la ea

bodyspeed 18-01-08 18:52

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 1295293)
Direct din laboratoarele Nasa :)

blowwind, nu trebuia atasat la poll si ultimele 2 posibilitati de votare, masina este incredibila, nu isi au rost cuvintele, s-a muncit la ea si a iesit ceva frumos , ar fi bine sa ne mandrim ca avem o gramada de masini tunate si in romania, nu sa le votam KITCH

Sasha 18-01-08 20:09

Extraordinara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :peace:

sKyNeT 18-01-08 20:15

Cum sa votezi "kitch" ???? Macar argumentati-va cand votati ca doar de asta este forum, nu sa dam click-uri aiurea :x

blowwind 18-01-08 20:27

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1300284)
Cum sa votezi "kitch" ???? Macar argumentati-va cand votati ca doar de asta este forum, nu sa dam click-uri aiurea :x

ehh...mai avem si p *** e printre noi :D

HoricutzWSR 18-01-08 23:00

respect pt munca si pt banii investiti...da` masina arata execrabil...

AR120CP 19-01-08 07:35

Are jante frumoase, dar kittul de caroserie este cam ciudat,pt o asa masina. Nu poti spune ca este un kitch. Insa tipul asta de evacuare merge, dupa parerea mea, mai mult la o japoneza.
Se vede ca s-au investit multi bani in masina. S-o foloseasca sanatos si fara evenimente neplacute.

Am votat "urata".

gaby11 19-01-08 10:34

imi place kit-ul, ce ar fi neinspirat ar fi tobele finale. iar stopurile au un plus:D
am votat "este frumoasa intr-adevar".

Stephan 19-01-08 12:21

Bara fata e cam ciudata, dar in rest e destul de bine realizat kit-ul. Felicitari pentru munca.

morghen 27-01-08 08:31

daca scoate aripioarele alea din spatele rotzilor de pe spate...scoate lcd-urile din tetiere shi pune o evacuare pe centru stil porsche...e ok. ar mai fi de retushat falcile alea de pe fatza putzin mai mici mai subtile...

Opportunity 27-01-08 09:29

Am votat 'merge'.

De ce?
Pentru ca nu imi plac anumite lucruri cum ar fi : LCD-urile (sunt waterproof?), evacuarea care nu se potriveste pe asa masina.

Iar in rest ce sa zic..despre stopuri... ai voie sa mergi cu ele asa pe strada?

VaLeX 02-02-08 02:03

tare masinuta..

Co5m1n eXtreme 02-02-08 19:50

cum sa nu iti placa masina ... extraordinar de frumoasa .... stiu k proprietarul nu are numai porschele asta mai are multe masini care si acelea st criminale ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:44.

- Copyright 2025 4Tuning