![]() |
[EXT] Porsche Boxster
4 Attachment(s)
Direct din laboratoarele Nasa :) |
Re: [EXT] Porsche Boxster
Reusita !? Eu zic ca nu, ca iti ia ochii e altceva, dar ...spatele dupa z8, putin exagerat kitu, are un vot negativ de la mine.
|
mie imi placea cum arata inainte...oricum si acum atrage priviri. Trebuia facut un poll :???:
PS: am votat e "frumoasa intr-adevar" pt ca stiu cine a lucrat la ea |
Quote:
|
Extraordinara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :peace:
|
Cum sa votezi "kitch" ???? Macar argumentati-va cand votati ca doar de asta este forum, nu sa dam click-uri aiurea :x
|
Quote:
|
respect pt munca si pt banii investiti...da` masina arata execrabil...
|
Are jante frumoase, dar kittul de caroserie este cam ciudat,pt o asa masina. Nu poti spune ca este un kitch. Insa tipul asta de evacuare merge, dupa parerea mea, mai mult la o japoneza.
Se vede ca s-au investit multi bani in masina. S-o foloseasca sanatos si fara evenimente neplacute. Am votat "urata". |
imi place kit-ul, ce ar fi neinspirat ar fi tobele finale. iar stopurile au un plus:D
am votat "este frumoasa intr-adevar". |
Bara fata e cam ciudata, dar in rest e destul de bine realizat kit-ul. Felicitari pentru munca.
|
daca scoate aripioarele alea din spatele rotzilor de pe spate...scoate lcd-urile din tetiere shi pune o evacuare pe centru stil porsche...e ok. ar mai fi de retushat falcile alea de pe fatza putzin mai mici mai subtile...
|
Am votat 'merge'.
De ce? Pentru ca nu imi plac anumite lucruri cum ar fi : LCD-urile (sunt waterproof?), evacuarea care nu se potriveste pe asa masina. Iar in rest ce sa zic..despre stopuri... ai voie sa mergi cu ele asa pe strada? |
tare masinuta..
|
cum sa nu iti placa masina ... extraordinar de frumoasa .... stiu k proprietarul nu are numai porschele asta mai are multe masini care si acelea st criminale ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2025 4Tuning