![]() |
Vreau sa achizitionez un BMW M3 CSL
Am in jur a 60-65 mii de euro si in primavara vreau sa-mi cumpar un M3 CSL din Germania. Astept pareri cine mai are pe acest forum. As putea sa-l fac turbo? Am citit ca exista o varianta de turbina ESS. Exista posibilitatea modificari motorului in turbo in Romania. Cat m-ar mai costa aceasta modificare. Orice informatie parere indicatie este bine venita. Multumesc
|
Re: Vreau sa achizitionez un BMW M3 CSL
Quote:
|
bai baiatule io creca ai ceva probleme daca nu-ti ajung 360cp pe 370nm pe o greutate de 1400kile... oameni d-astia ca tine mor pe strazi. io zic sa stai pe fundu tau, ia csl-u asa cum e ca iti spun io ca nu are cum sa nu-ti ajunga 360cp pe 1400kg
|
dar la banii asta poti sa-ti iei noul m3 E92 ! care arata mult mai bine decat csl < asta daca chiar ai bani sa-ti iei si nu e o vrajeala ieftina > !:-P
|
cand te gandesti ca aia sunt bani de Aston Martin DB7, Mustang GT, Porsche 911/996, Maserati GranSport, Corvette 2007, Jaguar XKR etc. si asta tot bmw vrea...
|
si nici nu-i ajunge ce ofera
|
Sunt banii lui si face ce vrea cu ei. Daca vrea M3 CSL lasati-l...
Dar ar fi bine daca ar lua si alte masini in calcul.... |
Quote:
|
|
Quote:
|
numai daca stai sa te gandesti la Maserati numai zic Gransport F1 si iti dai seama ce minciuni spun ei acolo
|
Sunt si tepe pe mobile, si in cazul de fata, dar nu tot ce e acolo e teapa.
|
Quote:
Tu ai impresia ca un Handler care se respecta isi risca reputatia ca sa-ti vanda tie gogosi? Nu, prietene, cine ia tzeapa ia de la privati, turci, albanezi, arabi, sarbi...de-astia. Daca stii sa te pazesti putin, nu e nici o treaba. |
De ce nu iei in calcul si alte variante ? Daca esti pasionat de CSL ia-l si vei vedea apoi ce e de facut la el. Succes
|
Quote:
Hai ca o sa isi ia el CSL acum repede ... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning