![]() |
Geely Taxi, lansat cu prajituri
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...c99ae0563a.jpg
Geely Taxi, lansat cu prajituri Chinezii de la Geely au ademenit publicul de la NAIAS 2008 cu prajituri gratuite, servicii de ceai si taxi-uri londoneze. De fapt, a fost cea mai mare manifestare a unui sentiment pro-anglican din ultimii ani... Cei de la Geely l-au prezentat pe TX4, taxiul lor englezesc, care probabil nu va ajunge in America decat in secolul urmator. Alaturi de acesta, la standul Geely au stationat si alte modele chinezesti. Mandria liniei auto Geely ar fi, conform oficialilor, sistemul inventat de companie, denumit BMBS GROUND-CONTROL SYSTEM, care mentine masina dreapta pe drum chiar si dupa ce "calca" in gropi. Sefii de la Geely au laudat sistemul, numindu-l "etalon al sigurantei" si "un dar minunat oferit omenirii de catre Geely Group". |
Re: Geely Taxi, lansat cu prajituri
uratttt...mie unu nu imi place
|
urat cu spume..hidos...sunt curios daca au aceeleasi motoare ca geely normale...am vazut cateva pe taxi in vl 1.3 GT:))
|
cred ca daca il lovesti ajunge prajitura :lol:
|
se face tort??
|
Quote:
|
vai macabra mai ii...
|
urat masina nu imi place da e tare cu rampa aia pt oameni cu carucioare.......
|
parca`i taxiul londonez
|
vai de plm nici ca dric n-as folosi-o. casatile frate pe toate...
|
La ce s-au pus "chinejii" sa faca taxiuri londoneze? Din moment ce se numeste London Taxi, ei nu realizeaza ca ar fi ciudat sa fie asociat cu Shanghai Taxi sau Beijing Taxi, etc. ?
|
foate aseamanator cu actualele taxiuri englezesti (ce am vazut in ultima decada).
|
Nu arata prea bine .. si la ce pret va fi comercializat ca sigur si pretul e mare ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning